Wymiana karty graficznej
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Send1N · Opublikowano
Jak to od zasilacza to może miałeś gdzieś delikatne luzy na stykach które ciężko zauważyć na pierwszy rzut oka, kiedyś sam coś takiego odwaliłem w SS focus gold od strony zasilacza w piwnicy miałem niedopiętą do końca jedną wiązkę i komp się randomowo restartował tydzień mi zajęło dojście od czego to bo wszystko wydawało się ok jak ci się chce to odpal sobie jeszcze ten program do testowania boosta o którym mówiłem wcześniej https://github.com/jedi95/BoostTester/releases/tag/1.1 zostaw na 2-3godziny -
Przez Frog67 · Opublikowano
m2-res_480p.mp4 Mistrzostwo, nie dość że Burer wyrwał mu rakietnice to jeszcze odpalił na ryj Upokorzenie to mało powiedziane -
Przez poszukiwaczGPU · Opublikowano
Pewnie dla wielu nie będą to tytuły niszowe czy niezależne, ale mimo wszystko rzucę je w eter. Po pierwsze Bastion (2011) - genialna, naprawdę, ścieżka dźwiękowa. Świetny sposób narracji, kreowanie świata również interesujące. Kto nie grał, ogromnie polecam (jest dostępne jakby co fanowskie spolszczenie). Po drugie Valiant Hearts: The Great War (2014) - gamepleyowo klasyczna, nieskomplikowana platformówka. Ale co tutaj się odwala pod kątem fabuły... głowa mała. Zakończenie chyba już na stałe wryło się w moją pamięć. Po trzecie Hotline Miami (2012) - dwóch gości zrobiło grę, która zamiata największe i najdroższe gry w branży. Czysty fun, czysta rozpier... ducha. A level w szpitalu to istny majstersztyk. -
Przez poszukiwaczGPU · Opublikowano
Sześć stóp pod ziemią (sezon 3) skończone. Wciąż nie mogę się przekonać do "genialności" tego serialu. Pewnie, solidna, dobra robota, to akurat fakt (7/10). Ale do ogólnych zachwytów mi daleko. No cóż, liczę, że 4 i 5 sezon będą przełomowe.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi