Gość Blondyn Napisano December 11, 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano December 11, 2020 Witam serdecznie. Chciałbym wymienić kartę graficzną, ale nie mam pojęcia która będzie pasowała, oraz która nadaje się do mojej strony zestawu. Procesor : AMD Athlon 64x2 6000+ Płyta główna : Winfast N570SM2AA RAM : DDR2 8GB Kingston Zasilacz : CHIEFTEC GPA-500S8 500W Oraz karta graficzna którą chcę wymienić NVIDIA Ge Force 9600GT 512MB Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziarson Napisano December 11, 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano December 11, 2020 Możesz kupić jaka chcesz i tak bez róznicy bo ten proc to ziemniak . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Blondyn Napisano December 11, 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano December 11, 2020 3 minuty temu, Dziarson napisał: Dziękuję bardzo, ale wolałbym dostać dokładny model. Nie musiałbym obawiać się o rodzaj wejścia itp Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziarson Napisano December 11, 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano December 11, 2020 Zrozum ze zmina karty ci nic nie da kolego masz za słaba podstawa wejscie masz Pciex które normalnie obsługuje az po 3090 ale dla twojego setupu max jakis 1050TI ale i tak bedzie bieda z klatkami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Blondyn Napisano December 11, 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano December 11, 2020 Nie napisałem do czego potrzebują kartę. Nie chodzi mi o to by wymienić i grać w nie wiadomo co. Po prostu jestem zmuszony gdyż zaczęła już szwankować tzn obraz miga, tracę kolory itp Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziarson Napisano December 11, 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano December 11, 2020 no to jeszcze jednej rzeczy nie napisałes budżet Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Blondyn Napisano December 11, 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano December 11, 2020 6-7 stówek. Mam nadzieję że wystarczy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziarson Napisano December 11, 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano December 11, 2020 Uzywki lepiej wychodza ale tu masz nową https://www.x-kom.pl/p/582932-karta-graficzna-amd-asus-radeon-rx-550-phoenix-evo-4gb-gddr5.html?utm_source=ceneo&utm_medium=comparison&utm_campaign=ceneo_click ale lepiej bys na tym wyszedł jak bys naprawde płyta proc iram wymienił . uzywki na alledrogo albo olx. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Blondyn Napisano December 11, 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano December 11, 2020 Dziękuję bardzo za pomoc. Domyślam się że ten zestaw to szmelc 😒 ale komp służy mi do śmigania po necie i ściąganiu filmów oraz oglądaniu anime 😁😉 Nie chce się po prostu irytować błędami które się pojawiają podczas korzystania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziarson Napisano December 11, 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano December 11, 2020 Jeszcze masz wejscie VGA czy DVI? jak Vga bedziesz potrzebował przejściówke. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Blondyn Napisano December 11, 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano December 11, 2020 Niestety VGA, ale na szczęście posiadam przejściówkę. Naprawdę raz jeszcze dziękuję za szybką odpowiedź i zarazem pomoc 🏅🏆 Kupuje tą poleconą kartę i będę zadowolony 😉 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się