Gra na gwiazdkę
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Katystopej · Opublikowano
Jak Gang Ignoraków gada między sobą to czasem mam pół strony bez postów -
Przez Reverse17 · Opublikowano
@VRman Ostatnio czytałem o monitorze który nie będzie obsługiwać RTX 4000, teraz to.. Widzę że Ada Lovelace starzeje się jak mleko.. @HenioElektryk Czyli nie jest to jakoś bardzo upierdliwe, ok, dobrze słysz.. Czytać -
Przez galakty · Opublikowano
XD Wydaje mi się że japońscy inżynierowie wiedzą lepiej co jest bardziej ekonomiczne i tak zrobili. Ale oczywiście Kyle znawca ma lepsze rozwiązanie, opatentuj Ty udajesz czy trollujesz? Serio pytam. Mild hybrid ma malutki i śmieszny silniczek elektryczny który robi bardziej za system start-stop i ma znikomy wpływ na spalanie. Dlatego piszę że to nie jest hybryda, a że się tak nazywa to inna sprawa. Na ławce napisali dupa, a mi drzazga wlazła. Hybrydami od Toyoty to się sporo najeździłem, ale Kia to widziałem tylko z zewnątrz. Mocny ten silnik elektryczny mają? Bo Tojki przynajmniej te starsze generacje mają słaby i po prostu spalinowy musi pracować żeby to jechało. -
Przez SuLac0 · Opublikowano
wszystko ma byc dozwolone w tych 10% tylko, ze te 10% ma byc "emisja" z bio i epaliw, wiec bedziesz chcial jezdzic z extenderem, bedzisz musial lac paliwo z alg, drogie paliwo dodatkowe "ekopunkty", aby minimalizowac kary, producent bedzie dostawal za najmniejsze elektryki i ..."zielona stal". pyrrusowe zwyciestwo, tym bardziej, ze chinczyk nie tylko elektryki produkuje. spalinowe i wspomniana "zielona stal" tez. cos mi mowi, ze za pare lat bedzie jeszcze wiekszy placz, bo ta kroplowka to na dlugo nie starczy.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi