[Sprzedam] Laptop Gigabyte AERO 17 HDR 4K 100% Adobe RGB, RTX2070mq, 16GB, Win10PRO
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez sabaru128 · Opublikowano
Tak jest praktycznie wszędzie. Zauważyłem też że jak jest zdanie w cudzysłowu napisane to że też w temacie do końca o ty nie będzie co by sugerował tytuł. -
Przez Fatality · Opublikowano
No niby nie, ale wg raportu to wygląda jakby seria 6000 miała nie wyjść w 2027r, więc dziure zapchały by superki. Ale to mało prawdopodobne, że marnowali by RAM na starą serie. Już lepiej dla nich byłoby wypuścić w grudniu 2027 6090 za 8k usd -
Przez DrLecture · Opublikowano
Jak ogólnie wrażenia, bo może BIOS faktycznie lepiej cofnąć, ale jestem trochę zawiedziony - wszystko raczej ustawiane automatycznie - napięcie RAM niby przyjmie powyżej 1.4v, ale okazuje się, że nawet nie zapisze - ustawia 1.4. SoC też mam problem. Ogólnie BIOS raczej ssie pod ręczne ustawienia, jakby nastawiony na przedefiniowany. RAM oczywiście kosmos, na poprzedniej płycie nie było szans nawet się zbliżyć do tego co tu potrafi predefiniowane zaproponować, ale cholera - nie podoba mi się ten bios - masę MSI miałem, było ok, a tu jak trochę chipset „B” intela -
Przez VRman · Opublikowano
"initially intended for late 2027" Guzik prawda, jest gorzej. A ja tradycyjnie sobie napiszę rancik na to co się dzieje, ale że to w 90% to samo, to zwinę. Odwijać tylko w przypadku kłopotów z internetem przy posiedzeniu na kiblu, inaczej pretensji nie uwzględnia się -
Przez ztx · Opublikowano
Po co takie kombinacje? Zainstaluj sterowniki GPU, ewentualnie program do sterowania ledem jak potrzebujesz i styka. Podczas instalacji jakiejś gry/launchera zainstaluje ci wszystkie potrzebne biblioteki/frameworki i to by było na tyle. Kombinuj więcej, a na pewno wszystko będzie działać.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi