[Sprzedam] Laptop Gigabyte AERO 17 HDR 4K 100% Adobe RGB, RTX2070mq, 16GB, Win10PRO
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Pentium D · Opublikowano
Ładnie się wstrzeliłem z tym 5500 za 349 zł wczoraj bo od wczoraj wisi taki sam z xkomu za 320 zł i nikt nie bierze a wystawiony tylko trochę później niż mój Ja już korzystałem i z ochrony kupującego i byłem po drugiej stronie i działa to dobrze. Na ochronie "tracisz" kilka złotych bo vinted odejmuje koszt odesłania do sprzedającego. W sumie spoko bo sam tego ogarniać nie musisz a koszt i tak byś poniósł. Mnie to wyszło 15 zł, vinted dał etykietę. -
Przez Dudzio · Opublikowano
Jak długo trzymane są chmurze PS Plus zapisy gry? Ostatni raz miałem PS+ jeszcze na PS4 (2020). Jest tam coś jeszcze, czy kasują je np. po 5 latach nieaktywności konta? Chciałbym sobie teraz na PS5 ściągnąć z chmury moje stare zapisy z PS4, m. in. po to, żeby wskoczyły mi pucharki w Uncharted Kolekcja Dziedzictwo Złodziei. Musiałbym kupić w tym celu specjalnie PS+ Essential, ale jeżeli tych zapisów gry tam nie ma, to szkoda mi kasy Wiecie coś więcej na ten temat? Dodatkowe pytanie: da się jakoś jeszcze zdobyć darmowy trial na plusa? Albo czy po zakupie i ściągnięciu zapisów z chmury, można będzie anulować subskrypcję i prosić o zwrot środków? Zależy mi tylko na zapisach gry, nie na grach albo korzystaniu z gry online -
Przez Cappucino · Opublikowano
Kto normalny zima pelet kupuje? -
Przez nozownikzberlina · Opublikowano
nie, przeczytałem streszczenie zawarte w artykule! ale co upada argument, jak nic tam nie udowodniono? tam nie ma żadnego dowodu naukowego w postaci: jest tak i tak, patrzcie to bardziej są jakieś spekulacje. zresztą nawet autorzy już w piątym podpunkcie to podkreślają. edit: ja mam dowód za oknem, a Ty może będziesz miał za pięćdziesiąt lat, a może nigdy -
Przez lukadd · Opublikowano
Obecnie ceny są jakie są, ale w całokształcie 4060 na topie I że ludzie dają radę na tych 8GB vram. Niepojęte
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi