Czy dyski ssd nvme są kompatybilne wstecz z interfejsem m.2?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez PiPoLiNiO · Opublikowano
Jak można być tak klikbejtową szmatą technologiczną... -
Przez Umpero · Opublikowano
@piet podrzucisz swoje nastawy? U mnie siedzą a-die... Swoją drogą to jak wklepuję jakieś nastawy i mam zresetowany bios na czysto to powinienem ustawić profil EXPO czy zostawić te podstawowe ustawienia pamięci, napięć itp i je modyfikować? -
Przez Zachy · Opublikowano
Mam od wczoraj. A ty skad brales? Walcze bo nova byla plug and Play z timingsmi vs tu. Normalnie powinienem je przepisac i ma dzialac Tak przechodzilemz b650e na gene, z gene na nova. Ale z novej na hero juz sie nie da. Cos powoduje niestabilnosc tm5. Teraz testuje dwa zmienione timingi wg kodu bledow to moze byc to. Aswkuracyjnie mam profil Buildzoida, ktory dziala na pewno z vddio 1.4 Ja próbuję moj wypracowany profil z vddio 1.25-1.275 ustawic. -
Przez Reddzik · Opublikowano
Hm, czyli ten vram i te cuda, to wskazują, że to nie jest jakaś "super" karta, a mowa o rtx 5070, bo ma mniej cuda niż 4070S. No nic zostaje mi poczekanie na tabelki, wykresiki, zaopatrzyć się w nowy zasilacz i jakaś kartę po nowym roku. Oby to nie była taka wtopa jak z niesławnym Stalkerem 2 bo inaczej rozstrzelam
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi