Jaki monitor 27 calowy do 1300zł
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Zas · Opublikowano
Nie no, nie dosłownie, chyba za dużego skrótu myślowego użyłem. Po prostu trafiałem na porady tylko z ustawianiem CO. Czyli do klasycznego undervoltingu nadal ustawiamy "klasycznie"? I można/trzeba to łączyć (zakładając włączone PBO)? -
Przez Krisol · Opublikowano
Muszą być PWM, ponieważ mam tylko 2 wejścia na wentylatory przy 4 sztukach wentylatorów, przy 3-pin zgaduję że napięcie dzielone byłoby przez 2 przy y-splitterze. Czyli tych Thermalrightów nie warto nawet brać na testy? -
Przez Send1N · Opublikowano
Bierz co najtańsze z 2x16gb 6000mhz i nie sugeruj się tym magicznym jak najniższym "CL" na początku bo to nic nie daje ram ma zdecydowanie mniejsze znaczenie przy procku z 3d v-cache niż na zwykłych ryzenach a ty wybrałeś 7800x3d -
Przez LeBomB · Opublikowano
Wiesz gdzie jest realizowana? W wielu korporacjach, które przez pewne osoby są uważane jako te "złe". Gdzie to prędzej januszeksy właśnie popiszą się dyskryminacją na etapie rekrutowania niż duże korpo. Wobec korpo ludzie nie mają oporów by zgłaszać nieprawidłowości, a z januszeksami nikt nie chce się bawić, tym bardziej w mniejszych miejscowościach, bo zaraz się okazuje, że zadzierając z jednym, nie ma się możliwości przyjęcia do pracy w kilku innych, bo właściciele się znają. W korpo to ludziom wisi. Jest też wiele innych firm niebędących korporacjami, które przestrzegają tych zasad. Wiadomo, jak ktoś będzie chciał, to na papierze będzie się wszystko zgadzało, ale to że może u Ciebie tak jest, nie oznacza, że tak jest wszędzie. Niektóre banki, firmy świadczące usługi dla biznesu typu księgowość itp. od dawna piszą tak oferty. @Klakier1984 No i dalej o tym decyduje... Różnica tylko taka, że w ogłoszeniu nie może napisać, że szuka tylko mężczyzn lub tylko kobiet (poza kilkoma specyficznymi zawodami i funkcjami) i jak się zgłosi osoba innej płci niż ta, której oczekiwał pracodawca, to musi przeprowadzić proces rekrutacyjny dla takiej osoby. Reszta się kompletnie nie zmienia, dalej decyduje kogo zatrudni. Nie wiem totalnie w czym widzisz problem. -
Przez 209458 · Opublikowano
W ogóle jeżeli Rosja będzie się zabierać do zaczepienia NATO to zacznie się właśnie od badania i rozciągania granic odpowiedzi. Jakiś samolot czy helikopter omyłkowo naruszy przestrzeń powietrzną. Potem może wlecą jakieś rakiety czy drony Oficjalnie powiedzą, że też pomyłkowo, albo bezczelnie zwala winę, że to NATO testowało jakąś broń elektroniczną i im zakłóciło. Jakieś grupki dywersyjne działające przy granicy. Pewnie da się załatwić, żeby to nawet nie byli rosyjscy obywatele... I tak powoli gotujemy żabę.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi