Jaki monitor 27 calowy do 1300zł
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez TheMr. · Opublikowano
Tylko na rynku prywatnym raczej szans na dorobienie bokiem nie masz, a w samorządach… A to się dowiesz szybciej o fajnych przetargach, a to masz córkę a jej mąż tworzy ciekawe rzeczy a akurat przetarg wpadł. I tym podobne kwiatki. Jak ktoś się nie dokopie to przecież nazwisko inne i gra gitara -
Przez Frog67 · Opublikowano
Twórcy to tłumaczyli przed premierą, to jest celowa mechanika aby szybko nie zostać milionerem i ograniczyć ekspresowe wzbogacanie się do przesady. Moim zdaniem z kasą nie ma większego problemu w grze jeżeli eksplorujemy i zbieramy to co możemy sprzedać to nie będzie problemu z kasą. Największą żyla widać artefakty, znalazlem jakiś pospolity i sprzedalem bodajże za 3500. -
Przez ibizpl · Opublikowano
U mnie to samo ( też 4080S ), wczoraj przypomniało mi się że mam UV zrobiony i przez jakieś 2h był spokój, zobaczymy dzisiaj wieczorem jak będzie. W innych grach zero problemów, dlatego nawet nie pamiętałem że mam uv. -
Przez azgan · Opublikowano
Warto sobie odświeżyć i przypomnieć, tutaj wszystko zostało obszernie wyjaśnione a sam materiał jest jeszcze z czasów gdzie Digital Foundry trzymało poziom Ten tytuł zasługuje na update dla PS5 PRO podobnie jak zrobili to z Alan Wake II, ciekawie mogłoby to wyglądać z PSSR i lepszym RT -
Przez Send1N · Opublikowano
Na podobny temat wczoraj pisałem bo padł tekst na temat 9800x3d tego typu że po co komu taki procesor jak nie gra w przedziale 200-300fps w multi fpsy po czym wychodzi stalker i na najwydajniejszym procu do gier na rynku wykręca poniże średnio 95fps a taki przykładowo 7500f ma poniżej 60 i właśnie w tego typu grach w takim przedziale klatek wychodzi prawdziwa moc cpu bo mając 60 a 90fps to jednak jest różnica(a tego typu gier było i jest więcej)
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi