Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No ja sie zaliczam wlasnie do tych fanów mam każdego FM a gram w serię od czasow CM 99/00. Przeszli na nowy silnik Unity i maja problemy zeby go ogarnac, najpierw przelozona premiera na marzec tego roku a potem decyzja o anulacji FM25 i skupienia sie na FM26, swoja droga decyzja o anuwlaniu zapadla w studiu duzo wcześniej ale z jakichś tam powodów nie mogli jej ogłosić wcześniej niz 7 luty. Mam tylko nadzieję ze w FM26 beda juz funkcje których mial nie mieć 26 plus jakieś nowości i ze gra wyjdzie w listopadzie tego roku. 

• Like 1
Opublikowano

Ja kiedyś grałem ale stwierdziłem jakiś czas temu że szkoda mi czasu na patrzenie na tabelki podczas gdy jest tyle gier single player które chce przejść.

Ale trochę czasu się spędziło w FMie, nie powiem.

Co do wersji 2025 to wg mnie już jakiś czas temu powinni zacząć wydawać FMy w cyklach dwuletnich bo od pewnego czasu nie widać różnic między wersjami. W rok bez premiery mogliby wydawać wtedy tylko aktualizacje składów.

Opublikowano

A ja też trochę grałem bardziej w okolicach 2010, i szok jak wymieniłem kompa i symulacja po prostu zapier.... 😁 Szkoda że tak się dzieje z serią, ale z drugiej strony raczej mądrze postąpili, a nie wypuścili crapa, którego obiecają naprawiać, a tylko na lekkich paczach się skończy 🙂

Opublikowano

Decyzja o anulowaniu FM25 wydaje mi się uzasadniona. Ewidentnie mieli problemy z doprowadzeniem gry do użytku po przejściu na Unity. Wiele rzeczy miało zostać wyciętych z FM25, gdyby gra miała wyjść w marcu. Lepiej, żeby skupili się na dopracowaniu gry przez najbliższe miesiące i wypuścili FM26 w listopadzie. Obawiam się jednak o przyszłość serii, bo wygląda na to, że sami nie radzą sobie z tym silnikiem. Poprzednie serie miały raczej kosmetyczne nowości i nowe składy, a tutaj trzeba wiele rzeczy zbudować od nowa.

Po wielu latach grania i uzależnienia od FM, ostatnią część sobie odpuściłem. W FM23 grałem raptem 70 godzin, gdzie wcześniej 200 godzin to było minimum. Jednakże z powodu anulowania FM25 postanowiłem wrócić do tego “uniwersum” :D . W najbliższym czasie będę grał w FM24 z nieoficjalnym DLC FM25 :)