Mamy Gadżet - produkty ze zniżką nawet 200 zł
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez phobosq · Opublikowano
Przerzuciłem 80, najlepszy e8400 z tego na wodzie [email protected] robił, bartx dostał ode mnie 10 do zabawy, to jeden z tej dychy robił 5.2 na wodzie. Jak już nie mam naprawdę co robić, w stylu patrzenie jak farba schnie, to biorę dychę i wrzucam w rexa/pe3, zdrowiej chyba niż walić browce albo inny koks. Zgadzam się co do metody, oznaczam sobie top 10% i z nich będę brał na zimno, ewentualnie jeszcze takie, co są mega gorące na zwykłym napięciu, bo to oznacza high leakage i powinno dobrze na zimno odpowiadać. Tylko jak masz takiego co robi 4.5 a drugiego 5.0, to naturalnie zaczniesz od lepszego, bo wydaje się, że wyżej doleci. A jak jest, to sami wiemy -
Przez krzysiek_1990 · Opublikowano
fajna ta zabawa z ujemnym CO, na -10 różnica w temp około 2 stopnie, względem CO 0 ale w cinebenchu grubo wpadło CO 0- 17719 CO -5 -17979 CO-10 -18604 Niech pochodzi tak z tydzień i potem dalej będziemy odejmować jeden rdzeń mam jakiś słabszy bo boostuje tylko do 5,19 -
Przez jagular · Opublikowano
Telewizja sobie wymyśla totalne bzdury Nie wierzę że ludzie, którzy produkują takie programy w ogóle w Indiach byli. Indie to bardzo, bardzo nierówny kraj. Może najbardziej nierówny na świecie. Byłem w miejscu, w którym obok budynku mieszkalnego wartego 2 miliardy USD (oficjalna estymacja) kręcili się żebracy (albo: pracownicy najgorszych zawodów, pracujący na dniówki) posiadający jedynie to, co na sobie i pracujący za kilkaset rupii (kilkanaście zł) dziennie. Ale generalnie myślę że 800zł to jest budżet królewski sprzed powiedzmy 50 lat i to budżet króla na uchodźstwie, bo królowie indyjscy (no dobra, technicznie książęta) byli bardzo, bardzo bogaci. Azja tak, ale nie Indie...może da się jeszcze żyć na południu (większość białasów tam mieszka, w tym mój były manager), ale dalej to jednak jest życie pod górkę. Znajdź zdjęcie z momentu, jak to wszystko się roztapia Śnieg teraz to często produkt widziany głównie w internecie -
Przez GordonLameman · Opublikowano
@Ludojad Tak bardzo się cofasz w rozwoju że przechodzisz na pismo z ruchomymi obrazkami?
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi