z okazji Dnia Dziecka zniżki nawet do 50%
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez ryba · Opublikowano
HF ja przy 10 sztukach juz mam odechciewajke. Finalnie i tak C2D trzeba na zimnie sprawdzic, bo procek roznie sie skaluje, nagle FSB wall na jednym dostanie +5, na innym +100.... kocham te stare zlomy, ale jednoczesnie nienawidze. -
Przez ernorator · Opublikowano
DX12 - 7703 https://www.3dmark.com/sn/2846308 -
Przez phobosq · Opublikowano
Kupowałem te e8400 w pakietach po 100 a oprócz tego pojedyncze sztuki. Do binowania mam jeszcze 50 Q6600, kilkanaście i7 920, a tak to pojedyncze sztuki. Ogólnie mówiąc to mam chyba szczęśliwą rękę w loterii krzemowej - jak w tym roku kupiłem 2 sztuki fx-6300 do zabawy, to jeden robił 4.9 all-core, drugi 5.2 i pifast/1m 5.4+ na wodzie. -
Przez Bono_UG · Opublikowano
I gdzie te dyski upchnąć? To że płyty oferują możliwość podpięcia dużej liczby dysków, nie oznacza, że jest gdzie je w obudowie zamontować. Bywa też problem z autorskimi systemami montażu, a dokupić może być ciężko. Podobnie jest z zasilaczami, które przeważnie są specyficznymi konstrukcjami producentów tych komputerów. Nie mają normalnej wtyczki do płyty głównej, więc w razie awarii będzie problem z wymianą. Ogólnie jakość budowy jest zazwyczaj wysoka, ale te niestandardowe rozwiązania mogą napsuć krwi. No i nie ma się co czarować Sandy, Ivy, Haswell to już leciwe procesory. Może jeszcze dają radę do przeglądania sieci, ale nie ma się co czarować, że to mocny sprzęt. Jak ktoś ma manię hasłowania biosa, to przy komputerach biznesowych radzę zachować ostrożność. Są konstrukcje, które nie mają standardowego resetowania biosu, więc w razie zapomnienia hasła będzie problem. Np. HP wymaga specjalnej procedury reflash. Kiedyś jeszcze było bezpośrednie wsparcie i po okazaniu faktury szło dostać odpowiedni wsad do biosu, tak potem się wypięli i zrzucili to na dystrybutorów. No i biosy same w sobie są dosyć biedne. Jak ktoś marzy o tanim sprzęcie do kręcenia, to się przeliczy. -
Przez galakty · Opublikowano
100 to bardzo dużo jak na start, AC bez żadnych DLC miała ile? Połowę tego? Szkoda że żadnej listy nie ma...
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi