Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Od dzisiaj posiadam kamerkę SJCAM SJ5000X Elite. Po zrobieniu aktualizacja pojawił się problem z kolorami w menu. Zdjęcia i filmy jednak wychodzą normalnie. W załączniku przesyłam zdjęcia oraz firmware kamerki. Miał ktoś z was taki problem? Do aktualizacji użyłem karty MicroSD SanDisk Ultra 128gb class 10.IMG_20220311_192240.thumb.jpg.ccc95c87ea54a426f0816d1a89fe491f.jpg

IMG_20220311_192329.jpg

IMG_20220311_192537_1.jpg

• tomcug zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Popularne tematy

• Najnowsze posty

• Myślę, że dyskusja z Tobą nie ma większego sensu, dołożyłeś już do interesu 150zł nie mając nawet konsoli, zarzekałeś się, że 4k za konsolę z napędem nie dasz, potem kupiłeś napęd od skalpera, gdzie wcześniej zarzekałeś się, że nic takiego już nie zrobisz.    A zacytowałem tekst o allegro, ponieważ to pokazuje jak o niczym pojęcia nie masz. Podpowiem, ktoś mógł sprzedać 100 napędów po 1zł, zmienić cenę na 1 000 000 złotych polskich, a będziesz twierdził, że po tyle się sprzedają bo... dalej będzie pokazywało 100 sprzedanych
    • To oczywiste, nikt nie przygotowuje serwerów tylko pod premierowy peak.  bo to bez sensu, $$$
    • MS dba o klimat, albo ekozjeby(z ich poziomem IQ to nawet by było realne) dorwały się do serwerów i blokują. Wiecie ile byście co2 wyemitowali do atmosfery, gdybyście wszyscy zaczęli latać?  
    • O pieniądze byłbym spokojny. Krew też się znajdzie - byleby pieniądze były.
    • @sideband Każda, nawet gorsza pasta świeżo po użyciu będzie się wydawała OK.                        Moim zdaniem można powiedzieć parę prawideł sprawdzających się w 99%:                        1. Im gęstsza pasta, tym gorzej się ją nakłada ale na dłużej powinna wystarczyć i nie powinien na niej wystąpić efekt "Pump Out"                        2. Na goły rdzeń (GPU, CPU w laptopach itd.) najlepiej termopad ew. ciekły metal, od biedy bardzo gęsta pasta, ale trzeba będzie liczyć się z jej wymianą po jakimś czasie.                        3. Na IHS procesora wystarczy przeciętna pasta "co pod ręką leży" - prędzej czy później i tak trzeba ją wymienić. Jak ktoś nie planuje szybko się rozstawać z procesorem to daje termopad i spokój. @ostryb Na kanale x-kom albo morele, któryś z recenzentów porównuje te termopady, jedyny plus dla Thermal Grizzly to możliwość ponownego użycia.                   Za 17zł masz Gelida UltraPhase Intel który jest przyciętym na wymiar PTM 7950. Nie kombinuj tylko zamów i będziesz miał z głowy: https://proline.pl/gelid-heatphase-ultra-intel-ph-gc-02-i-40x30x0-2mm-p8120290               ]
  • Aktywni użytkownicy

1. 1
      Kadajo
      Kadajo
      198
    2. 2
      Winter
      Winter
      161
    3. 3
      Camis
      Camis