Skocz do zawartości

Mikrofon mad dog gmc302

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Popularne tematy

• Najnowsze posty

• To chyba na nizszych abonamentach, ja mam premium i jest pelna cena. Wylaczylem teraz automatyczne odnowienie, moze cos pozniej sie pojawi, ale watpie.
    • Powrót do Star Wars: Outlaws   Powiem Wam, że bardzo wiele osób zraziło się opiniami "Jutubowych specjalistów" i skreśliło tą grę, a ja po ostatniej poprawce dałem jej szansę i nie mogę się oderwać. Świat robi niesamowite wrażenie, bogactwo detali, eksploracja i szukanie zadań. Jest świetnie a to dopiero początek przygody i nie przeszkadza mi to, że znalazłem tylko JEDNĄ osobę "Onu". Walić to, gra jest kozak i nie należy zawsze wierzyć we wpisy randomów z neta, którzy bez niego by nie istnieli.    
    • Ja poczekam i będę delektował się waszymi komentarzami. Jeszcze God Of War Ragnarok nie skończony. Mam nadzieję, że wytrzymam
    • Okej.    Generalnie fajnie by podbić procek do 9700X - twoje programy mocno jadą po jednym wątku a ten w 9700X będzie wyraźnie wydajniejszy. Niemniej trochę trzeba dopłacić ale jak komp na siebie zarabia to pewnie i warto.   Pod ekran 1440p ultrawide podbiłbym też GPU jak budżet pozwala, przy takiej rozdzielczości w zasadzie "sky is the limit". Nie jest to jeszcze 4K, ale pikseli do wyświetlenia sporo. Tu zależnie od budżetu albo 4070 Ti Super albo RX 7900 XT - karty podobne wydajnościowo, ale NVIDIA wygrywa za sprawą lepszego upscalera (DLSS + FG). Nie wiem też czy czasem Blender i pozostały soft nie korzystają z dobrodziejstw od kart NVIDIA, trzeba by doczytać. I pewnie kwestia od tego co konkretnie tam tworzysz.   Zasilacz dałem 750W, wystarczy spokojnie, za to z ATX 3.0.   https://proline.pl/koszyk/cc8ab360 - wrzuciłem karty do wyboru, sam musisz zdecydować.      Jak komp potrzebny to radzę raczej szybko kupować, dolar leci do góry jak szalony i ceny też idą w górę z dnia na dzień.     Do rozważenia jeszcze czy ekran z wygiętą matrycą będzie dobry pod twoją pracę - jednak trochę to zniekształca obraz.    
    • Ok, mnie po prostu nie podoba się to co zobaczyłem na filmiku, dlatego moja ciekawość spadła do żadnej i nie będę marnował zapisów hosta M.2, aby osobiście sprawdzić 
  • Aktywni użytkownicy

1. 1
      Jaycob
      Jaycob
      176
    2. 2
      Kelam
      Kelam
      174
    3. 3
    4. 4
      Camis