Rozdzielnik HDMI
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez GordonLameman · Opublikowano
1. Zasymuluj to sobie na ładowaniu w domu. I co wtedy? 2. Skąd założenie (poza ideologicznym zacięciem) że ten podatek ma wzrosnąć? Jeśli wzrośnie to także dla spalinowych - a wtedy nie będzie to miało wpływu na obliczenie opłacalności elektryk vs spalinowy. Wiedziałbyś to gdybyś nie był zacietrzewiony. Pomijam już to, tracisz umiejętność komunikowania się bez obrazków to jednak używanie tego obrazka jest obrzydliwe i tylko utwierdza mnie w tym jakim obrzydliwym człowiekiem jesteś. -
Przez Seeba03 · Opublikowano
Dorwałem w dobrej cenie Google Pixel 10 Pro dla żony na Amazon.es i w Lidlu zaopatrzyłem się w akumulatorową wiertarkowkrętarkę Parkside Performance. Na rozpoczynające się wyposażanie mieszkania będzie jak znalazł -
Przez nozownikzberlina · Opublikowano
Taaaak? To sobie zasymuluj ten substytut tego co jest w opłatach paliwowych. Ładując na publicznym chargerze już ci wyjdzie drożej niż spalinówka, a masz tax 20% który bankowo wzrośnie xDDD -
Przez Klakier1984 · Opublikowano
Ktoś już widział ?? https://www.filmweb.pl/film/Bugonia-2025-10059483 Tak samo dobre jak poprzednie "Wariactwa" tego reżysera ?? -
Przez Noix · Opublikowano
A coś ze sklepów media expert lub rtv euro agd? Ten zotac tam w ratach wychodzi minimalnie drożej, bo 3640zł.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi