Najtańszy sensowny AiO
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez LeBomB · Opublikowano
Ale ja nie pytam Ciebie o Twoje zdanie o Onecie, tylko o to ja Ty byś zareagował gdyby Onet zrobił taką ankietę, w której by wyszło, że Mentzen tę debatę przegrał. Tak samo jakby zrobiło to WP, Interia, Polsat, czy TVN. Ty zaraz widzisz tylko animozje, a ja zadałem proste pytanie opierające się na sytuacji hipotetycznej. W zasadzie to co napisałeś, sprawia, że już wiem, że od mediów, które uważasz za nieprzychylne Konfederacji, nie uznałbyś żadnej odpowiedzi, która nie zgadzałaby się z Twoimi poglądami i to wynika wprost z Tego co piszesz. -
Przez Lameismyname · Opublikowano
@Send1N Zawsze możemy polecić autorowi aby zmienił pastę na PTMa. W temperaturach nie odczuje różnicy ale przy naklejaniu termopada i odrywaniu folijek się powkurwia i będzie czuł, że żyje. -
Przez ju-rek · Opublikowano
3440x1440 Epic + Dlss Q + FG 9800x3d stock, karta 4080 stock - 35 min grania ( łażenie, walka ) -
Przez kubikolos · Opublikowano
To chyba masz nieaktualne informacje, Trzaskowski w tej sprawie to zwyczajne przedłużenie polityki KO i masz szczęście że covid przegrał z wojną Oby w KO też tak myśleli to się zbytnio nie przygotują i będzie płacz jak w US -
Przez Kowal_ · Opublikowano
Gościu tych napędów nawet nie ma, jakie nowe wystawia?
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi