ocz zx 850w gold
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Ryszawy · Opublikowano
No ale czy nie prościej "wersja zmodowana". Bo czemu właściwie ma służyć wymienianie nazw tych modów? Daj spokój, kto będzie biegał po folderach i sprawdzał jakie to mody zainstalował w ciągu kilku ostatnich miesięcy, szczególnie, że do sporej liczby gier są to po prostu gotowe "paczki modów" i tyle. Po drugie nie zapominajmy o modnym ostatnio "HDR", na wrzuconych tu obrazkach, które są w SDR, gra i tak będzie wyglądała inaczej niż na monitorze w czasie gry. To żadna czarna magia. Ja mogę wrzucać, jeżeli ktoś będzie potrzebował. Tylko, że jest sporo "zależności" od których zależy wygląd danej gry. Jak na przykład RenoDX, to czy ktoś gra w dany tytuł w HDR, czy w SDR, czy używa niestandardowych modyfikacji, jak ja, na przykład w Control, bo Remedy nigdy nie dodało Rekonstrukcji promieni i generowania klatek do tego tytułu. -
Przez unadarek · Opublikowano
Ja powiem tak niby nic nie widać ale jak ktoś na siłę chce to da się zauważyć i zauważy znaczy widać delikatnie pasy ale to wiadomix oledy tak mają po za tym ładny jasny kolorek nie katujący oczysków niektóre buble matrycy ciężko jest wyłapać aparacikiem motyw znany od długich długich lat -
Przez galakty · Opublikowano
Plis, całe to eko w motoryzacji to bzdura i napychanie kasy koncernom. Coraz droższe i bardziej skomplikowane auta które się wymienia po okresie leasingu/gwarancji. Dokładnie, nierealne w praktyce, trzeba by sterowniki przerabiać, testy, błędy, nikt nie będzie tego pchał do 20 latka. -
Przez galakty · Opublikowano
Dlatego wolałbym: mHEV - podstawa gdzie tylko jest generator/rozrusznik mHEV+ - potrafi ujechać X kilometrów na elektryku HEV - pełna hybryda o wysokim napięciu -
Przez Kyle · Opublikowano
"Mechanikiem samochodowym" nie jestem, ale obawiam się, że to nie jest takie proste, skoro nawet wycięcie filtra cząstek stałych bywa problematyczne (wymagana zmiana programu ECU), a co dopiero domontowanie do auta, które konstrukcyjnie nie miało tego przewidzianego.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi