Problem z internetem
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Lameismyname · Opublikowano
Większość na ASRockach, sporo na ASUSach, na MSI i Gigabyte albo nic albo czasem się jakiś rodzynek trafi. -
Przez Radio Tirana · Opublikowano
Ze dwa tygodnie temu namówiłem ekipę do powrotu do BF6. Mi się jeszcze patch pobierał, ale oni już rozpoczęli granie. Minęło dwie minuty i słyszę w słuchawkach "Qur.... Mam już ochotę tę grę wyłączyć" Takie nastawienie wydaje się więc powszechne u wszystkich -
Przez Krystian03 · Opublikowano
Kiedyś kilka lat temu zanosiłem do serwisu komputerowego panel z 2 gniazdami USB żeby wymienili ten 1 ciężko działający i po naprawie okazało się że obydwa przestały działać (pomimo że na pierwszy rzut oka wygląda jakby było wszystko poprawnie zrobione a nie przetestowali). Szkoda że akurat mieli urlop bo przez to "gwarancja" na naprawę się akurat skończyła. -
Przez Lameismyname · Opublikowano
Wiesz... nie pamiętam jak tam sytuacja wyglądała z firmware ale mogliby, wręcz powinni coś z tym zrobić. -
Przez galakty · Opublikowano
Nie ogarniam kto w tamtym Miniled od AOC wpadł na pomysł, żeby HDR walił po 1000 nitów i nie miał ŻADNEJ regulacji jasności. Za dnia spoko, ale nocą? Tam HDR był nieużywalny po ciemku, w obecnym WOLED mogę sobie obniżyć HDR np. do 50% i cyk, komfort.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi