Obraz systemu Windows 8
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez VRman · Opublikowano
Dla osób znających angielski i wkurzonych tym, co się robi z naszym niegdyś wspaniałym hobby, przypomnę o istnieniu tego kanału. Moim zdaniem gość zdecydowanie ma talent komediowy i jeśli już poruszać takie wkurzające tematy, to czemu się przy tym nie pośmiać: https://www.youtube.com/@FLEEKAZOID Jak w przypadku Zero Punctation, z większością poglądów i opinii się zgadzam. W zasadzie to nawet w tych miejscach, gdzie jestem w mniejszości, co mnie zaskoczyło, bo z komentarzy na forach wyglądało jakbym miał opinię podzielną przez może promil ludzi, którzy komentują. Np. te nowe Fable i gówniany system walki czy w przypadku Yahtzee'iego opinia o Painkillerze (tym jedynym jaki istnieje, bo wolę udawać, że po pierwszej części nic nie wyszło z tym tytułem w nazwie) -
Przez Reddzik · Opublikowano
Z tym to wolę poczekać do premiery. Nie ma co kupować w ciemno. "Zbliża się premiera Crimson Desert, więc chciałem poświęcić chwilę na omówienie wolności w grach i sprawdzenie, jak zbyt wiele opcji może negatywnie wpływać na kreatywność." -
Przez sideband · Opublikowano
Nie znajdziesz takiego monitora z modułem Gsync nie te czasy -
Przez Katystopej · Opublikowano
Outlander palił mi w codziennej jeździe 8,5-9, Astra 5,5, dynamika lepsza w Astrze. Ciekawe jakie będzie po wymianie silnika i skrzyni
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi