Czy warto kupować drogi zasilacz?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez DżonyBi · Opublikowano
@voltq DLSS i PSSR maja dedykowane jednostki obliczeniowe w ukladzie GPU i uzywaja AI. FSR nie ma wsparcia sprzetowego i AI, skaluje za pomoca algorytmow. Zaleta FSR to uniwersalnosc, bo dziala na kazdej karcie praktyczne, ale z gowna masla nie bedzie, wiec jest jak jest. -
Przez lewuS · Opublikowano
stalówki na zimę to rozum i godność człowieka, jedyny prawilny wybór. -
Przez Joloxx9 · Opublikowano
No bo ta gra to taki kapiszon trochę Nie jeszcze, a ludzie mówili, że na klocku tego nie ma wtf -
Przez Kelam · Opublikowano
No ja u siebie porównywałem z p140. Masz tam w dyskusji naszej na pw na labie. Ogólnie zmiana dla zmiany, ale nie ruszam póki działa. Jak chociaż jeden zacznie nawalać, bo wymienię cały komplet. Ale no - czuć te pchane powietrze i pod dobrym ciśnieniem. Temperatury też nie mam nic do zarzucenia na cepie i ramie, a pamiętaj, że ja mam zabudowaną budę z filtrem. Tam byle pierdziawka nie ogarnie. -
Przez kamassss · Opublikowano
Przeszedłem z Forum IDG. Wg mnie było to forum z wyższym poziomem niż PCLab*, ale nie miało tak rozbudowanego działu offtopic. Tam nie było to tak tolerowane jak na PCLab, ale też użytkowników było mniej. Zacząłem się tam udzielać w 2007 roku (15 lat miałem). W 2009 IDG praktycznie było martwe, a ja przeniosłem się na Laba, gdzie konto było od 2008. Na PCLab więcej czytałem o hardware i software niż się udzielałem, głównie offtop Na IDG przyszedłem chyba z jakimś problemem z Sempronem 3000 soket 754 *nie mówię, że poziom Laba byl słaby czy coś, ale bardzo często spotykałem się z całą ściana tekstu nie do końca na temat. Na IDG jak problem był rozwiązany, to temat od razu zamykanie, a wpisy nie na temat usuwano. Ale nie było tak hardcorowo jak na elektrodzie. Na Labie skrzydła rozwinąłem dopiero w śmietniku Przeszedłem z Forum IDG. Wg mnie było to forum z wyższym poziomem niż PCLab*, ale nie miało tak rozbudowanego działu offtopic. Tam nie było to tak tolerowane jak na PCLab, ale też użytkowników było mniej. Zacząłem się tam udzielać w 2007 roku (15 lat miałem). W 2009 IDG praktycznie było martwe, a ja przeniosłem się na Laba, gdzie konto było od 2008. Na PCLab więcej czytałem o hardware i software niż się udzielałem, głównie offtop Na IDG przyszedłem chyba z jakimś problemem z Sempronem 3000 soket 754 *nie mówię, że poziom Laba byl słaby czy coś, ale bardzo często spotykałem się z całą ściana tekstu nie do końca na temat. Na IDG jak problem był rozwiązany, to temat od razu zamykanie, a wpisy nie na temat usuwano. Ale nie było tak hardcorowo jak na elektrodzie. Na Labie skrzydła rozwinąłem dopiero w śmietniku @misieq Przeszedłem z Forum IDG. Wg mnie było to forum z wyższym poziomem niż PCLab*, ale nie miało tak rozbudowanego działu offtopic. Tam nie było to tak tolerowane jak na PCLab, ale też użytkowników było mniej. Zacząłem się tam udzielać w 2007 roku (15 lat miałem). W 2009 IDG praktycznie było martwe, a ja przeniosłem się na Laba, gdzie konto było od 2008. Na PCLab więcej czytałem o hardware i software niż się udzielałem, głównie offtop Na IDG przyszedłem chyba z jakimś problemem z Sempronem 3000 soket 754 *nie mówię, że poziom Laba byl słaby czy coś, ale bardzo często spotykałem się z całą ściana tekstu nie do końca na temat. Na IDG jak problem był rozwiązany, to temat od razu zamykanie, a wpisy nie na temat usuwano. Ale nie było tak hardcorowo jak na elektrodzie. Na Labie skrzydła rozwinąłem dopiero w śmietniku Przeszedłem z Forum IDG. Wg mnie było to forum z wyższym poziomem niż PCLab*, ale nie miało tak rozbudowanego działu offtopic. Tam nie było to tak tolerowane jak na PCLab, ale też użytkowników było mniej. Zacząłem się tam udzielać w 2007 roku (15 lat miałem). W 2009 IDG praktycznie było martwe, a ja przeniosłem się na Laba, gdzie konto było od 2008. Na PCLab więcej czytałem o hardware i software niż się udzielałem, głównie offtop Na IDG przyszedłem chyba z jakimś problemem z Sempronem 3000 soket 754 *nie mówię, że poziom Laba byl słaby czy coś, ale bardzo często spotykałem się z całą ściana tekstu nie do końca na temat. Na IDG jak problem był rozwiązany, to temat od razu zamykanie, a wpisy nie na temat usuwano. Ale nie było tak hardcorowo jak na elektrodzie. Na Labie skrzydła rozwinąłem dopiero w śmietniku
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi