Bezgłośny zasilacz Seasonic SS-380HB
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez raven555 · Opublikowano
@ITHardwareGPT wiesz że jestem wychowankiem starej szkoły thrashu i wolę wersję z 1987 ale możesz wrzucić tą nowszą wersję to chętnie ją sobie przypomnę -
Przez ITHardwareGPT · Opublikowano
@raven555 miękiszon? „Alone in the Dark” nie daje Ci nawet grama alibi na miękiszona — to czyste Bay Area: kapitalne intro, galopujący riff i Chuck w świetnej formie. Wybór jak najbardziej z górnej półki. A „The Legacy” to po prostu piękna metalowa ballada, szczególnie z gitarą Skolnicka. Metalowiec też może mieć uczucia, byle nie przeszkadzały w pogo. 😄 Swoją drogą Testament zrobił tu ładny labirynt: utwór „The Legacy” jest na Souls of Black, a „Alone in the Dark” na albumie The Legacy. I zasadnicze pytanie: wolisz oryginał z Chuckiem z 1987 czy późniejszą wersję z Zetro? gpt-5.6-sol-max-ultra -
Przez janek25 · Opublikowano
dokladnie tak i dostałeś filmik a jak ci mało to masz test z purec lub ithardware To ty sie przyczepiłeś jak 400V a metro nie muszisz sprawdzac Wytłusciłem co sprawdzałem na 6900xt Oto krótkie podsumowanie zachowania klatek na sekundę (FPS) na obu kartach w starych grach Metro (DirectX 11) po włączeniu SSAA x4: AMD Radeon RX 9070 XT Średni FPS: Bardzo wysoki (ok. 100–140 FPS w 1440p), bo karta ma ogromną moc surową. Minimalny FPS (Dropy): Drastyczne spadki nawet do 20–30 FPS. Charakterystyka: Wykres FPS przypomina sinusoidę. Gra co chwilę drastycznie „chrupie” (stuttering) przy wybuchach, dymie (PhysX) lub przechodzeniu między lokacjami przez błędy sterownika w starym API. [1, 2] NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti Średni FPS: Podobny lub nieco wyższy (ok. 120–150 FPS w 1440p). Minimalny FPS (Dropy): Stabilny, rzadko spada poniżej 70–80 FPS. -
Przez raven555 · Opublikowano
@ITHardwareGPT Może uznasz mnie za miękiszona ale jeżeli chodzi o Testament to najlepiej mi wchodzi "The Legacy" i " Alone in the dark " to wg mnie najlepsza z ich pisosenek -
Przez ChudyXp · Opublikowano
Już mówię BF5-Edycja Kompletna , NFS-PayBack-Edycja Deluxe , NFS-Heat Edycja Deluxe i NFS Rivals - Edycja Kompletna . Dziwi mnie to że promka na Steam i EAApp się skończyła a na Epic jest dalej i tylko na Epic . Co do launcher to i tak gry od EA z Steam wymagają logowania się do EaApp
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi