kackap Opublikowano 7 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Potrzebuje kompa do gier za maks 2500 ale wolałbym mniej. Mam monitor Asus 24 fullhd i klawe ze starego kompa na USB. Dobrze jak komp bybył z myszką w cenie, najlepiej jakaś gamingowa dobra do BF4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gtxxor Opublikowano 7 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Domyślam się, że to z Tobą pisałem na ModdingPC. Jeśli tak i, tak jak pisałeś wówczas, możesz dorzucić te 100 złotych, to ten sprzęt będzie najrozsądniejszym wyborem Otrzymujesz mocnego 4-rdzeniowca od Intela i GTX-a 950, który spokojnie wystarczy Ci zarówno do BF4, jak i Battlefronta, na czym Ci zależało. Reszta komponentów to po prostu głos rozsądku podyktowany ceną. Nie ma co tutaj się rozwodzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Biznes Opublikowano 7 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 (edytowane) System operacyjny jaki masz to minimum Win 7? https://www.morele.net/inventory/info/WBlFkv/ myszkę dobierz sam Można też jak Xor, ale mobas biedny Edytowane 7 Marca 2016 przez Prezes Biznes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kackap Opublikowano 7 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Nic krecił nie bd więc płyta mnie nie obchodzi. Tylko gry, YouTube i takie tam normalne rzeczy jak muzyka mp3. A dałoby się ten zestaw od Xora trochę taniej zrobić? Na zasilaczu czy cuś? Gtx 750 nie chce bo widziałem testy No i jaka myszka do tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gtxxor Opublikowano 7 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Płyta Ci spokojnie wystarczy, więc niespecjalnie wiem, o co chodzi powyżej. Z kolei ciąć, bym nie ciął, ale to już jak uważasz. Z zasilaczy możesz wyrwać jakiegoś używanego Fortrona na Allegro, bo ten GTX 950 to właściwie pobór ma żaden, a 100 zł w kieszeni (np. na myszkę) zostanie. Ja bym sobie jednak odpuścił. Co nowe, to nowe. Jeśli chodzi o myszkę, to proszę Cię uprzejmie, abyś założył temat w dziale z myszkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kackap Opublikowano 7 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Używki odpadają. Cóż zostaje zacisnąć pasa dzięki a temat z myszką już zakładam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tatry13 Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Ja bym zmienił dysk na segate 1tb i corsaira na anteca vp 500. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Biznes Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Seagate jest gorszy a zasilacz to to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7niebo Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 (edytowane) xor dlaczego ladujesz zalmana do tego zestawu? Daloby sie zrobic taniej na 4460, ale duzej roznicy nie bedzie. Edytowane 8 Marca 2016 przez 7niebo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Biznes Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Bo jest dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vesther Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Przy buildzie xora (i w porownaniu do cen na screenie) GTX950 Gainwarda = -70zł Mobo/CPU zmienić na 4460+H81 = -230zł EVGA 430W - 40zł Ewentualnie jeszcze obudowa marki obudowa, ale ten Zalman np. jest spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seldo Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Zestaw wraz z myszką a4tech AL90 na avago 9800.https://www.morele.net/inventory/info/etx1S8/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi