Nowy/stary zestaw Komputerowy
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Pentium D · Opublikowano
Trzeba być turbodebilem aby nie wyczuć i nie zauważyć, że coś jest nie tak gdy tak wygina ILM. Jakby tam była sprawna chociaż połowa mózgu to mógł uratować i płytę i proca, ale wolał włączyć kompa. Jeszcze w czasach LGA 775 trafiło mi się, że proc nie chciał swobodnie wpaść do gniazda i trzeba było go lekko dopchnąć. -
Przez tomcug · Opublikowano
Masz rację, nie pomyślałem o tym. Naprawione. -
Przez Kelam · Opublikowano
Mi się nie spieszy do tej gierki, może kiedyś kupię, może nie. Ale w okresie premiery na pc i potem rozwoju modów - podejrzewam, że bardzo wzrośnie u niektórych pecetowców poczytność pewnej bestsellerowej powieści: -
Przez SylwesterI. · Opublikowano
Najlepsza na pewno jest Martusia "niepokalana" Kaczyńska, co to męża miała, ale ten mąż to nie widział, że jego dziecko nie jest jego, potem zresztą Martusia dostała rozwód kościelny, bo przecież dziewicą była i znalazła drugiego gacha, ale i ten okazał się nieodpowiedni, z trzecim mężem Martusia do ślubu poszła dziwnie opuchnięta, a po 2 tygodniach znalazła w kapuście kolejne dzieciątko, dar boszy, to przygarnęła jak swoje takie to wychowanie w PRAWDZIWEJ POLSKIEJ KATOLICKIEJ rodzinie, z wujkiem co kotku dozgonną miłość poprzysiągł, i dziadziem z AK, który podczas gdy innych AK'owców ubeki katowali, to prezenta od nowej władzy dostawał ps. a ja w telewizji to takich widziałem, co w kościele plackiem leżeli, biskupów po rekach całowali, a jakie biznesy za państwową kasę z biskupami robili PRAWDZIWI PATRIOCI i KATOLICY za naszą polską kasę z naszymi biskupami -
Przez Boldwyn · Opublikowano
Z mojego kupionego dosłownie dni przed wybuchem Intelgate Wszystko stock poza pamięcią na 6400 bo nie chciałem grzebać jak afera była gorąca i tak zostało.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi