Gość Marcin Opublikowano 6 Maja 2017 Opublikowano 6 Maja 2017 Tak jak w temacie, chcialbym dostac jakies propozycje komputera do 2500zl Tu ja złozylem, i czy tez jest dobry: https://www.morele.net/inventory/info/1D3Mqd/ A czy mozna za taka cene zrobic lepszy. Dziekuje
Gość Opublikowano 7 Maja 2017 Opublikowano 7 Maja 2017 Twój zestaw jest bdb do tej ceny. Nie da się nic lepszego z nowych części ;( Jedynie jak planujesz rozbudowę kompa w przyszłości o lepsze/mocniejsze podzespoły, to weź mocniejszy zasilacz np. 500W-600W, ale ważne by miał certyfikat 80 Plus co najmniej - jak nie ma to jest do kosza.
Bloomqvist 1 Opublikowano 7 Maja 2017 Opublikowano 7 Maja 2017 Karta graficzna jest chwilowo niedostępna,druga uwaga to nie trzyma ustawień i raczej nie polecają tej karty na innych forach. Szukałbym karty od MSI,cicha i wydajna jak znajdziesz w podobnej cenie.
Gość Opublikowano 7 Maja 2017 Opublikowano 7 Maja 2017 Jak narazie to bardzo dziekuje za opinie, ale chcialbym dostac jeszcze jakies inne uwagi itd.
Gość Opublikowano 8 Maja 2017 Opublikowano 8 Maja 2017 Bloomqvist Nie gadaj głupot kolego co do tej karty. Mam ja w drugim kompie i jest cicha zresztą jak prawie każda z serii Strix od Asusa.
Rekomendowane odpowiedzi