Gość Marcin Napisano May 6, 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano May 6, 2017 Tak jak w temacie, chcialbym dostac jakies propozycje komputera do 2500zl Tu ja złozylem, i czy tez jest dobry: https://www.morele.net/inventory/info/1D3Mqd/ A czy mozna za taka cene zrobic lepszy. Dziekuje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano May 7, 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano May 7, 2017 Twój zestaw jest bdb do tej ceny. Nie da się nic lepszego z nowych części ;( Jedynie jak planujesz rozbudowę kompa w przyszłości o lepsze/mocniejsze podzespoły, to weź mocniejszy zasilacz np. 500W-600W, ale ważne by miał certyfikat 80 Plus co najmniej - jak nie ma to jest do kosza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bloomqvist Napisano May 7, 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano May 7, 2017 Karta graficzna jest chwilowo niedostępna,druga uwaga to nie trzyma ustawień i raczej nie polecają tej karty na innych forach. Szukałbym karty od MSI,cicha i wydajna jak znajdziesz w podobnej cenie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano May 7, 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano May 7, 2017 Jak narazie to bardzo dziekuje za opinie, ale chcialbym dostac jeszcze jakies inne uwagi itd. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano May 8, 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano May 8, 2017 Bloomqvist Nie gadaj głupot kolego co do tej karty. Mam ja w drugim kompie i jest cicha zresztą jak prawie każda z serii Strix od Asusa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się