Witam. Prosiłbym o opinie na temat tego zestawu do 3500 zł.Pozdrawiam
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez ghostdog · Opublikowano
Jaro wymyślił sprytny plan polegający na tłumaczeniu narodowi, że on nie wystawia kandydata z PiSu, tylko kandydata obywatelskiego Kandydata wszystkich prawdziwych Polaków. -
Przez keiw · Opublikowano
@kanon7 ja nie gram w gry :-) Jest sporo osób, które wybierają laptopy gamingowe, choć w gry nie grają, a taki wybór jest dla nich lepszym niż laptopy do pracy (różnego typu). To tak na marginesie, bo o tym już wspominałem. Dodam, że to nie pierwszy mój tego typu laptop. Pierwszy, kupiony w latach 90-tych był firmy Compaq, który pamiętam, kosztował sporo. Później w USA nabyłem DELL Inspiron E1705 9400. Dalej SONY VAIO VGN-AW41ZF/B (jeszcze go mam, najlepszy jakościowo) i obecny MSI Raider. Po drodze była jeszcze przygoda z Acerem. Tez mam tu trochę obaw. Sprzedawca zapewnia, że Legion jest "z polskiej dystrybucji oznaczony 83FD007QPB". Jadę osobiście. W najgorszym wypadku stracę czas i kasę za podróż. -
Przez Zachy · Opublikowano
A dlaczego wycofuja tak szybko cala serie 4000 z produkcji? Szalu nie bedzie, a nowe trzeba sprzedac bez konkurencji z wlasnej strony.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi