Twoje nazwisko to nie żart? A co jeśli Pan Bóg istnieje?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kowal_ · Opublikowano
Akurat vr6 nie brzmi ani jak v6 ani r6, dźwięk zupełnie inny i niepodrabialny -
Przez Adikon · Opublikowano
Robiłem to kilka razy Dodatkowo memtest nie wykrył żadnych problemów. Tym bardziej, że dzieje się to losowo co jakiś czas. Widzę, że ludzie usuwają coś takiego jak armoury create, ale to chyba tylko w przypadku płyt ASUS. Jest jakiś odpowiednik dla asrocka? -
Przez nemar · Opublikowano
@jagularPonoć stracił już poparcie własnej partii, która miała też głosować za odwołaniem stanu wojennego. W sumie pokazuje to tamtejszą demokrację w pozytywnym świetle. Wyobrażacie sobie coś takiego w przypadku PiS? -
Przez Smalec · Opublikowano
Święta racja. Ostatnio miałem zupełnie nieplanowany test "na ślepo" który potwierdza Twoją tezę. Przeważnie gram na monitorze 165Hz przy tylu właśnie klatkach z blokadą, ale też czasami na starym TV 60Hz, na którego streamuję gry przy użyciu sunshine + moonlight. Warto na starość poleżeć od czasu do czasu z padem na kanapie:) Wtedy robię blokadę 60 klatek na hoście, żeby stream na tv był optymalnie płynny. No i później przy ponownym graniu na kompie zapomniałem ustawić na rtst 160 i mówię co jest nie tak, czemu ten battlefield jest taki zamulony a to po prostu było 60 kl/s. Człowiek z czasem przyzwyczaja się do dobrego i to jest fakt.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi