Kość RAM PATRIOT PSD34G133381 DDR3 nie działa na DELL Optiplex 380
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Suchy211 · Opublikowano
Byli tacy, co myśleli, a może nadal myślą, że zdobycze terytorialne nie decydują o wyniku wojny. Tymczasem ruscy przejęli takie złoża, że nawet gdyby przez najbliższe 10 lat prowadzili dalej tą wojnę nie zdobywając już metra kwadratowego gruntu, to i tak im się to będzie opłacało. Tak bogate w złoża tereny przejęli. Szkoda że nikt nie myślał o tym wcześniej. Poza tym Europa chce być niezależna od ropy i gazy. O pierwiastkach rzadkich nikt nie myślał. W przyszłości będziemy jak ćpun żebrający o działkę. -
Przez felio · Opublikowano
1 HDMI i 1 DP ale to bez różnicy bo kabel mogę kupić i mieć 2x HDMI albo 2x dp -
Przez JeRRyF3D · Opublikowano
Nie wiem. Dawno nie grałem. Dziś sesja z 2h i 3 crash. -
Przez Zas · Opublikowano
No dobra, mega bo ciepłe podłogi i brak zmarnowanego miejsca pod oknem (a często na ścianie obok, jak wysokie okna) - ale jak to jest z efektywnością? Da się naprawdę dobrze dogrzać pomieszczenie? Wszystkie meble na nóżkach? Oszczędnie z dywanami? Ma ktoś porównanie kosztów z tradycyjnymi grzejnikami (jasne, może być trudno, gdy tradycyjne były w WP - pewnie mimo termomodernizacji gorsza izolacja)? Ponoć duża bezwładność... Ogólnie żeby się nie okazało, że albo musi to grać 24/7 i koszty kosmiczne mimo niższej temp. wody w instalacji, albo że trzeba się farelką dogrzewać. Ja lubię ciepło... chociaż nie saunę. Tylko ponoć w tych nowych lepsza izolacja stropodachów? W klimę wolałbym się nie pchać, chociaż koszt to jest teraz faktycznie niewielki, a przy małym mieszkaniu to taka jednostka w jednym pokoju ma nawet większy sens. Ale ta sauna w sumie aż tak mnie nie martwi, zwłaszcza jeśli kolejne lata będą tak "ciepłe" jak tegoroczne. Wtórny i względnie nowe... no tu jest, jak pisałem, problem z budżetem, bo ludzie wystawiają po 14k za m2, choć kupowali po 5-6k. A to już kompletnie nie na moją kieszeń, chyba, że jakaś kawalerka, tylko że zwykle te mieszkania i tak są do luftu urządzone (wszystko w bieli, bo uniwersalne itp., często wanna zamiast kabiny, bo było tak najprościej vel zgodnie z projektem dewelopera... pewnie, że takie gotowe za 11-12k za m2, które by się podobało, to byłoby najlepiej ustrzelić) Ach, no i nie tylko pieniądze są czasem powodem, że nie można czekać. Czasem człowiek już musi, inaczej się udusi... No ale ogólnie to widzę, że przynajmniej w teorii to myślę o zakupie tak samo, jak reszta. Może po prostu muszę drastycznie ograniczyć wymagania i z części rozsądnych zrezygnować, pytanie tylko, z których... bo przecież i układ, i stan mieszkania, i lokalizacja, i brak uciążliwego sąsiedztwa wydają się tak samo istotne... Chyba trzeba rzucać kostką
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi