Nowy PC + Monitor +/- 8-9K
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez SoSexi · Opublikowano
W sensie taką podsatwkę żeby zamontować chłodzenie. Czy to wchodzi bezprośrednio na procesor? -
Przez GordonLameman · Opublikowano
No nie, no nie. Po prostu nie. Cała szkoła to w zasadzie wyrównywanie szans - sprawianie, żeby zaniedbany dzieciak też miał szansę. Szkoła nie służy do produkcji jednostek wybitnych. Czy szkoła powinna uczyć kombinatorstwa z pracą domową? Moim zdaniem nie. Mnie zadania domowe nie nauczyły niczego, poza tym, że zawsze da się uciec przed konsekwencjami. Jak pracujesz takie są efekty?! OD kiedy? Większość moich rówieśników pracuje więcej i ciężej niż ja. A mają może połowę tego co ja. Nie w tym społeczeństwie ciężka praca nie jest wynagradzana. Ogłupione społeczeństwo to takie, które wierzy w mity. Szczerze to ja nie widzę możliwość złapania kwestii matematycznych w domu - szczególnie jeśli nie masz dryg do matmy. Ja np. byłem nieobecny na lekcjach matematyki w czasie kiedy uczono nas rozwiązywać równiania o dwóch niewiadomych i... nigdy się tego nie nauczyłem. Nigdy. Do dziś nie umiem i nie ma takiej możliwości, abym nauczył się z tego z notatek czy książek Rozdawanie takich samych zadań wszystkim mija się z celem. Jak dziecko czegoś nie załapie w szkole to przed kolejną lekcją spisze wzór matematyczny od innego. I koniec tematu. Sens: żaden. -
Przez Wu70 · Opublikowano
Wszystkich misji nie zrobisz i tak, masz do wyboru krótkie i długie. Ale ogólnie dla mnie wszystkie te początkowe misje są nudne (przebazowania, widokowe czy transport lekkich kartonów) to po prostu zwykłe loty. Właśnie odblokowuję poszukiwanie zaginionych to może coś powoli ruszy, najbardziej liczę na pożary Ciekawe, ja mam zupełnie odwrotnie, małymi prostymi samolotami lata mi się najfaniej gdzie sam najwięcej kontroluję, znam cały kokpit, są bardzo podatne na wiatr itd. Ostatni etap pasażerskich raczej kompletnie pominę bo to takie latające czołgi gdzie nic się nie dzieje. Może na tym etapie zawrócę do śmigłowców. -
Przez CajraX · Opublikowano
I już się wyprzedał w X-Komie U7 265K. Zszedł prawie tak szybko jak 9800X3D -
Przez Klakier1984 · Opublikowano
@GordonLameman Jak ja robiłem zadania domowe?? W domu. Jak człowiek o czymś zapomniał to w szkole na kolanie. Jaki jest sens zadań?? Pierwszym dobry przykład z brzegu to chyba matematyka. Są jednostki, które zobaczą w klasie na tablicy jedno zadanie z dzielenia, mnożenia, równań, potęg, gemoteri i złapią to w ciągu 45 minut. Cała reszta musi jednak przerobić kilkanaście/kilkadziesiąt przykładów żeby nie walić byków. W szkole na to nie ma czasu i od tego np miałeś zadnie domowe...
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi