Macbook czy zwykły laptop?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Dirian · Opublikowano
Jak dużo tego video będzie? Pod video to zdecydowanie lepiej wziąć NVIDIE, no chyba że to jakiś sporadyczny filmik z wakacji. -
Przez GordonLameman · Opublikowano
@TheMr. Nie mówmy tego głośno, bo Konfederaci tego nie wiedzą. Nie chcemy, żeby doznali szoku, albo dowiedzieli się, że ich Wspaniała Partia ich okłamuje! -
Przez galakty · Opublikowano
Miałem wersję 600, o ile spręzyna gazowa dawała radę, o tyle ten uchwyt VESA totalnie sobie nie radził góra/dół i ciągle zmieniał kąt przy wadze 6kg a uchwyt na 9kg :F -
Przez Kamiyanx · Opublikowano
@GordonLameman Kojarzysz profesora Antoniego Dudka? On niestety dość jasno podawał problem P2050 – za mało się różni od PO/KO. A tak naprawdę nie wiem, co mogliby robić, żeby się wyraźnie różnić, bo musieliby nie popierać tych pożądanych społecznie zmian, na których jedzie KO. Przeciwny tor ma właśnie PSL, tylko to jest tor na zderzenie ze ścianą, bo są zbyt mało radykalni na wyborców Konfabulacji. No i tak jak mówiłem, Hołownia niestety ma trochę mało doświadczenia. Niepotrzebnie mieszał się w trudne tematy, których Tusk celowo unikał. Ot, polityka. -
Przez Ryszawy · Opublikowano
A dla odmiany Jak człowiek odkryje, że w photo-mode można przekręcić kamerę o 90 stopni, to nie potrafi przestać się bawić.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi