Stłumiony dźwięk / część dźwięków ciszej niż reszta po podłączeniu PC po HDMI do TV
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez lukadd · Opublikowano
Pisałem o tym jak cena się zmieniła na rynkach detalicznym. Sony ma w hurcie te dyski wielokrotnie taniej. Mam beke z tego powodu, że bronicie wysoką cenę prosiaka wykastrowanegon z napędu, podstawki bo Sony dało 2tb dysku w 2024roku który ich grosze kosztował -
Przez Qrdello · Opublikowano
I myślisz, że dzisiaj te dyski dla sony to dalej koszt 1k ? powątpiewam. Sądzisz, że dla sony to kiedykolwiek było 1k ? może w hurcie z 3 stówy za takie dyski płacili. Że cena końcowa dla konsumenta taka była, to nie znaczy że produkcja tyle kosztowała. Jeżeli tak uważasz, to jesteś wybitnie naiwny. I skoro SONY odlatuje, to teraz każdą możliwą metodą udowadniajmy swój stan umysłu a ja uważam że jedynym odlotem tak de facto jest brak napędu. Cena samej konsoli odpowiada trendom na rynkach i rosnącym cenom dosłownie wszystkiego. To, że 4 pro kosztowała tyle co 4, to już wtedy dla sony było wybitnie nieopłacalne. Widocznie teraz stwierdzili, że no more - chcesz pro płać, nie chcesz masz slima za starą cenę. -
Przez Gang · Opublikowano
Panowie! a jak się nazywał ten od spawanych/zardzewiałych kielichów? To był Lancer? czy inne mitsu? -
Przez blabla123 · Opublikowano
No ale co to za problem nadrobić te 2, 5, 10km i zjechać tam gdzie będzie możliwość? Nie wiem co kieruje tymi ludźmi. Oszczędność czasu, bo "hehe cofnę 200m i będzie git"? Za sam taki manewr powinni odbierać prawko na miesiąc.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi