Zestaw gamingowy
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez galakty · Opublikowano
Hahahahah nie widziałem tego 2000 w peaku, jak na sima to i tak nieźle. LMU miał nieco ponad 4000 po czym szybko spadło na 700, odbił po długim czasie. -
Przez Dominix · Opublikowano
Ale jest też jeszcze tpm który musi być w wersji 2.0 a ci co mają 1.2 mogą niej odpalić. Teraz wyszła jakąś aktualizacja do f125 i ci co mieli 1.2 już gry nie odpalą i jedynie co wchodzi w grę to upgrade płyty. Pytanie do tych co mają pełną wersję bo jest ten free trial to sprawdziłem wczoraj chwilę. W menu multi jest zablokowane ale jest free trial i tam za dużo nie ma do wyboru. Odpaliłem niby wyszukiwarkę serwerów ale nie było opcji np ustawienia TDM czy dominacja.(Tych trybów nie było do ustawienia filtry) Chyba to jest od portalu ale jakoś dziwnie to wygląda. Normalnie można sobie dać tylko TDM i tylko na nim grać? -
Przez walewtynki · Opublikowano
Dajcie znać jak komuś wyślą ten RAM w tej cenie -
Przez huudyy · Opublikowano
co więcej, na stronie np. gdziepolek można sobie sprawdzić, w jakich aptekach oraz po ile jest to dostępne no kurde, który diler tak ma? -
Przez Rusław · Opublikowano
Kupowałem w tym sklepie kilka rzeczy i zawsze było ok, co do obsługi gwarancyjnej to nie mam z nimi doświadczenia.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi