Dziwny dźwięk z zasilacza
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
"Gdański Ośrodek Sportu w związku z nadchodzącą odwilżą w mediach społecznościowych ogłosił "zakaz wejścia" na rzekę Motławę. "Nigdy nie przyszłoby nam do głowy wymyślić równie absurdalny »zakaz wejścia«. Ale w związku z ludzką »kreatywnością«: spacerami po zamarzniętej rzece, łyżwami, hokejem, przechadzkami z dziećmi w wózkach i psami, jazdą rowerami, hulajnogami, rozwiercaniem lodu, by sprawdzić jego grubość, dotykaniem Sołdka, sesjami zdjęciowymi czy piknikami na lodzie — zamykamy Motławę aż do wiosny!" - czytamy." tam to normalne jest, że po tej rzece śmigają czy jak? Jak się było młodym i głupim to się przechodziło od jednego wodospadu do drugiego po Wiśle, ale jedna wpadka wystarczyła aby już więcej tego nie robić... a jak tu czytam że rodzicie z dziećmi w wózkach po zamarzniętej rzece chodzili to nie wiem co myśleć o tych "rodzicach" no po porostu debile. -
Przez miro · Opublikowano
a mi się wydaje że to będzie totalna mieszanina gatunków, potem widać coś ala Bonnie i Clyde swoją droga musical tez potrafi być dobry, upiór w operze... -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Skoro przyczyna opoznien jest brak pamieci to logiczne jest ze superki nie wydja bo nikt nie bedzie w to pakowal tak cennej pamieci Nikogo ta zapchaj dziura interesowac nie bedzie tylko nowy gen jak juz -
Przez Dimazz · Opublikowano
chęć posiadania w końcu dobrego monitora do gier nastawionych na immersję i cena bo oledy są już dostępne dla szarych ludzi. no i się nie zawiodłem jak odpaliłem pierwszy raz grę wieczorem na oledzie Choć mogłoby być lepiej. To było to czego od dawna mi brakowało bo karta czy tam procesor nie robi aż takiego przeskoku. ale ja nie zastąpiłem LCD oledem tylko uzupełniłem jeden ekran drugim. -
Przez bourne2008 · Opublikowano
Samotna matka w 160m ? Dajcie adres to zaraz ktoś ją ogrzeje
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi