Dziwny dźwięk z zasilacza
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Totek · Opublikowano
Coś nie tak z odmą lub turbo może puszczać olej. Generalnie to nie wróży niczego dobrego, sam miałem przez to problem z zamarzającym intercoolerem. Olej miesza się z wilgocią i zakleja icka poniżej jakiejś temperatury (u mnie było to -7). Sprawa do prześledzenia albo robisz jak ja i przerabiasz na wolną odmę (całkowite odseparowanie odmy od dolotu). -
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
W życiu żadnego musicala nie widziałem ale to bardziej przez stereotyp jak młody chłopak może musicala oglądać, pewnie ciepły ale ja tam otwarty jestem na różne rzeczy to może spróbuję oczywiście musicala oglądnąć. A z indyjskim kinem to tak pół na pół, jakieś tam filmy widizałem ale jakoś nie porywa mnie ich długość i to tańczenie ze śpiewem, ale klasyka oglądałem te indyjskie kino, to chyba się na tym wzorowali nasi kręcą "Wściekłe Pięści Węża" itp produkcje, co za czasów technikum się oglądało -
Przez toska78 · Opublikowano
Nie masz w tej aplikacji amd odpowiednika trybu zarządzania energią z panelu nvidii żeby włączyć maksymalną wydajność i sprawdzić czy cokolwiek pomoże? -
Przez abudabi · Opublikowano
Tak, zmienia, między innymi dzięki człowiekowi. Twoje zaprzeczenie tego nie zmieni Podawanie, że masz dowody za oknem są absurdalne. Znowu wygrałeś. -
Przez Pentium D · Opublikowano
Ja wiem czym jest ta gra, ale to nie jest jedynka. Jedynkę widziałem jak inni przechodzili na streamach z PS3, później na PC a później sam w to zagrałem w 2024 i to z dużymi problemami sprzętowymi, ale i tak kilka razy wracałem. A dwójka już nie ma tego magnesu co część pierwsza. Jedynie scenki z Joelem dają trochę tego klimatu a reszta to zapychacze. Dlatego bardziej na strzelaniu skupiam się w tej części bo to to samo co w jedynce.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi