Mój największy problem dotychczas z jakąkolwiek grą.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez PiPoLiNiO · Opublikowano
@NoviAMG Stary, wrzucaj jak człowiek jeden najwyższy wynik. Ja mam sobie wchodzić sprawdzać i wybierać? -
Przez Suchy211 · Opublikowano
Zawsze śmieszyła mnie koncepcja współmiernej obrony z góry ustawiająca ofiarę względem sprawcy na gorszej pozycji mogąc działać tylko reaktywnie. To był zamach na wojskowego, nie ludność cywilną. Dobrze że Ukraina nie walczy jeszcze o przetrwanie jako takie, że jednak już nie ma masowo niszczonej ludności cywilnej. Bo kiedy to się stanie i mając na uwadze że Ukraina walczy z rosja jako całość, a nie jak się niektórym wydaje z politykami, na stole będą leżały wszelkie środki, w tym te masowego rażenia brudnego pochodzenia użyte w dużych miastach. -
Przez Asag · Opublikowano
Czy po ostatnim update wydłużyły wam się czasy loadingu? U mnie jakaś masakra się zrobiła. Najpierw wisi na uruchamianie packages przy starcie gry a potem jak sobie zaplanuję trasę to zanim wczyta mi się gra to wisi na obracającym się kółeczku w nieskończoność. A tak się chwalili jak uruchamianie względem 2020 przyśpieszyło a tymczasem trwa to u mnie ze 2x dłużej albo i lepiej. I to jeszcze zanim zmieniłem z 16 na 32 GB RAMu.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi