Pomocy, wyświetliło mi się to i nic nie działa
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez MarcoSimone · Opublikowano
Ciekawe jest to, że najczęściej dropy dotykają uzytkowników o "specjalnym statusie" -
Przez AMDK11 · Opublikowano
Jak tylko będę miał sposobność, specjalnie kupię tę grę i sprawdzę Edit: Jako uzupełnienie dodam że płyta główna i RTX5070 jest od ASUSa. Zasilacz Corsair ATX3.2 1000W i mam obie wtyczki od zasilania CPU podpięte. -
Przez galakty · Opublikowano
Oj GTA to były pierwsze z moich gier na PC. Ile się z kuzynostwem i kolegami nagrało.... -
Przez Bono_UG · Opublikowano
Jeżeli ktoś się uprze, to jest możliwość namierzenia. 1. Jeżeli mówimy o zabawie w "audytora" czy "konfiturę" to mamy kamerę i wizerunek sprawcy się nagra. 2. W miastach jest monitoring, więc idzie prześledzić trasę. 3. Jeżeli to jakiś typ z kwadratowym plecakiem, to ma aktywną aplikację od dostaw. Mając czas i miejsce zdarzenia można namierzyć telefon i osobę. Jedyny problem, że nikomu nie będzie się chciało, bo wymaga to trochę wysiłku, a to tylko wykroczenie. Jak się chce, to przecież potrafią namierzyć np. sprawców uszkodzenia wiaty przystankowej. Najlepsza szansa, to zatrzymać na miejscu i wezwać służby. -
Przez Pentium D · Opublikowano
@Pitt_34 no ja już dropami martwić się nie muszę bo 9800X3Drop już sprzedany.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi