Internet/karta sieciowa
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez HappyLittleGamer · Opublikowano
No ok, to kiedyś wiedziałem ale zapomniałem że faktycznie jest taki tryb. Czyli jakiś tam zysk na autostradzie przy jeździe z umiarkowaną prędkością silnikiem elektrycznym pewnie jest. W praktyce, spalanie jak w spalinówce... A jak nie widać różnicy, to po co przepłacać? -
Przez maras2574 · Opublikowano
Ekspedycja 33 ciąg dalszy -
Przez scubanczyk · Opublikowano
True ... na marginesie i tak cenowo jestem uwalony na dyskach gdzie indziej tak sobie dzięki tym poszukiwaniom zdałem sprawę... w firmie idzie duzy roczny projekt i maja zwozić materiały z jakiś filmowych wynalazków totalnie nieskompresowane 60 minut 2,6TB, praca będzie szła i tak na proxy, ale gdzies trzeba te dane cholera spuscić 10/15 dni po kilka godzin, zbackapowac... jak zobaczyłem ile będzie mnie kosztować rozbudowa pod dyski cache i storage... mam dość... wycena projektu musi sie zmienić EOT, sorry -
Przez Reddzik · Opublikowano
Tak napisałem 2-3 sekundy ale jest to na tyle szybko że nic nie zrobi- te kilka sekund, na magu jest ten problem, że muszę naładować crackling energy więc trwa chwilkę ale po chwili boss leży, gdybym nie oglądał jej walki, to bym nie wiedział co ma za skille, bo nawet nie odpali, a druga faza jest dużo szybsza, bo już mam odpalony skill, tylko czeka na target/przeciwnika.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi