Brak sygnału, czarny ekran.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Camis · Opublikowano
https://wiadomosci.onet.pl/swiat/viktor-orban-zabral-glos-w-sprawie-marcina-romanowskiego-nie-bedzie-ostatni/jz1j25p I tyle mu możemy zrobić -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Ja wyszedłem z założenia po 190KM w Octavii ( napęd przod), że muszę mieć 4x4. Ale też mnie się często zdarza jeździć w góry zimą, więc może jestem niestandardowy w tej kwestii. G20 330i jest spoko - mój kolega odebrał takie równo 4 miesiące temu. Jest zadowolony, chociaż zaczyna narzekać że trochę ciasne. -
Przez Vulc · Opublikowano
Aaa, okej. Myślałem, że trzeci z kolei pad ma jakieś problemy. Co niestety nie jest odosobnionym przypadkiem. -
Przez kanon7 · Opublikowano
Chce się przesiać z seg. B, 100KM, przód napęd na seg. D, 255KM, napęd tył, benzyna. Wszytko byłoby fajnie, ale w pojeździe którym chce jest tylko napęd na tył. Pytanie, jeżeli ktoś nie ma ciężkiej nogi, jeździ przepisowo - mam co się martwić tym napędem na tył? pytam w kwestii gorszej pogody, deszczu, śniegu itd. Auto oczywiście ma wszystkie systemy: abs, asr, esp itd. Napęd na 4x4 jest tylko w wersji powyżej 300KM a takiego silnika nie chce, więc pozostaje tylko napęd na tył. Szczerze? Nigdy nie jeździłem z napędem na tył, zawsze napęd przód lub 4x4. Mocno zastanawiam się nad tym, czy napęd tył nie przekreśli wybór tego auta. Osoby mające duże doświadczenie z napędami aut na tył? Coś poradzicie? -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Nowego chyba nie będę kupował, bo mam już 3 (2 białe i jeden czarny), a żona ma różowy 😂
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi