Komputer do gier do 6 - 6,5 tys.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez lesiu155 · Opublikowano
Vectra 1.9 OC, NNW plus Autoszyby to 687, nie pamietam, czy mam jakieś Assistance. -
Przez paulina1992 · Opublikowano
A jak się ma legion do serii LOQ ? tam podobno są problemy z TGP grafiki, Kei's testował, grafika potrafiła na 40 sekund utrzymać swoje TGP po czym potrafiło spaść nawet do 60W. Ew. jakaś jeszcze tańsza opcja poniżej 7k z PTM ? -
Przez Send1N · Opublikowano
Dzięki szczerze mówiąc to żadnego z tych 4 które wrzuciłeś nie widziałem -
Przez Send1N · Opublikowano
Seria Legion od lenovo ma jeden z lepszych układów chłodzenia, jednak wszystko zależy od planu zasilania jaki ustawisz, nie spodziewaj się że któryś laptop z tak wydajnym cpu podczas 100% obciążenia cpu (rendering) będzie cichy bo to nie jest możliwe, dodatkowo możesz ustawić limit temperaturowy dla cpu jak i wykonać undervolting, lenovo stosuje też fabrycznie pady zmiennofazowe (ptm7958) zamiast zwykłej pasty więc temperatury nie ulegną pogorszeniu po czasie bo ten materiał się nie degraduje, wystarczy przedmuchać co jakiś czas radiator i wentylatory z kurzu bez konieczności wymiany pasty. -
Przez Pentium D · Opublikowano
Ja nie wiem jak to jest, że w 2026 (wcześniej też) można tak skompresować grafiki, że gówno na nich widać. Jak to ma zachęcać do kupna. Ten sam problem jest praktycznie wszędzie. Na Vinted najdłuższy bok skrócony do 800 px. Na OLX też chyba max bok 1000 px, ale przynajmniej jest Helper i można wyjąć oryginalne/większe foty. To gówno poniżej 1024x576 px 360 KB wagi a niżej 2560x1390 px i 227 KB. Ręce opadajo. Sorry, że się tutaj zesrałem.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi