Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

być może post w złym miejscu, ale nie wiedziałem gdzie dać.

Posiadam laptopa Acer Nitro 5 z intelem i5-11400H oraz RTX 3060. Dzisiaj w trakcie gry w cs'a nastąpił nagły spadek fpsów do 20 a laptop zaczął strasznie głośno pracować. Od razu go wyłączyłem, żeby się trochę uspokoił. Komputer działa cicho, ale z fpsami dalej są problemy. Nie jest to wina samego cs'a, bo testowałem to w dwóch innych grach i jest dokładnie ten sam problem. 

Pobawiłem się trochę w afterburnera i w teorii gpu jest wykorzystywane jest w 100% a temperatura utrzymuje się na 50 stopniach co już jest dziwne, bo to w laptopie karty zawsze się mocno grzeją, jak testowałem lapka wyjętego z pudełka to temperatry na luzie przekraczały 80.
Grzebałem też bez większych nadziei w ustawieniach Nvidii myśląc, że może tam coś się przestawiło, ale to nie o to chodzi.

Trochę jestem zdesperowany bo to stosunkowo nowy laptop i słabo byłoby gdyby tak złapał jakąś awarię po niecałym roku użytkowania.

Z góry dziękuję za każdą pomoc.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Popularne tematy

• Najnowsze posty

• Slawomir Buzuk oosndeptSr16affc7 7f921ctu0i.lg1h09agg4zh1t8415a9do0lf4f24t3  · Jak to wygląda u was? Bo nie wiem czy u mnie jest problem i zgłaszać do serwisu czy ten typ tak ma. Mianowicie w HS2 jak wypchnę sobie fotel w odcinku lędźwiowym, żeby plecy nie bolały to po pół godzinie fotel sam wraca do pozycji wyjściowej. Regulacja lędźwi się powoli cofa i co pół godz znów muszę go wypychać... Bez sensu. Też tak macie?   Mar Cin Ktoś gdzieś wspominał że poduszka lędźwiowa podlega wymianie w takim przypadku.   BronzeGuava2230 Częsty problem. Ucieka powietrze. Mam to samo ale jeszcze czekam z reklamacją niech sie nauczą wpierw usterkę naprawiać bo na ten moment to w ASO nawet z geometrią sobie nie radzą...   Sebastian Klamecki Najbardziej zasłużony współautor BronzeGuava2230 słabe ASO. W Szczecinie ustawili geometrię od ręki   BronzeGuava2230 To miałeś szczęście mordo. Zobacz ile osób buja sie bez efektu z tym problemem...   Tomasz Zawadka Tak też to mam identycznie, będę to zgłaszał,następnym razem ,teraz po miesiącu jazdy byłem na lampy tylne parujące, ogarnęli jakaś metodą suszenia , zobaczymy czy coś pomoże , na razie mrozy więc nie ma jak umyć. Wtedy będzie widać   Andrzej Gs Obiecujący współautor Zgłoś, wymienią i po kłopocie, przerabiałem.. sprawdź pamięć fotela na ustawieniach max wysoko, moduł też wymieniony, bo od połowy nie pamiętał ( mam takie ustawienia na miasto (wysoko) i trasa (nisko)   Marcin Średziński Tez tak mam, na razie nie zgłaszam bo mi to nie przeszkadza.   ****************   W połowie grup pytania typu:   Michał Zieja Obiecujący współautor   · noStsreodpg0du9ag 202t15205cgcci8t9tuu0.ah9570uhztoc1g1h9m87  · Cześć mam do was pytanko.Czy w waszych HS 2 pokazuje się kontrolka na tablecie o niskim poziomie płynu do spryskiwaczy ?U mnie chyba nastąpiła jakaś usterka ;(    Michał Piech Obiecujący współautor nie ma czujnika poziomu plynu spryskiwaczy   /tak, Chińczycy nie montują takich wypasów.../   ****************   Tomasz Kustwan eronSotdps0luf9g0m 98u4456ff9id58.934gg7ih0zhli3m7mhafiofc1t  · Witam. Wczoraj odebrałem Omoda. Chcę wymusić tryb jazdy, a tu taki kwiatek. Ktoś coś?   Facebook(5).mp4   /mega słabo widać - prawe, podświetlone okno w jakimś dziwnym języku/   Artur Szwed Najbardziej zasłużony współautor Błąd w tłumaczeniu, bodajże soft 2.06. To po malezyjsku tryb wymuszony.   Magdalena Krausiewicz-Fidor Działa   /prawie Porsche/ **************
    • Aleee o czy Ty teraz smęcisz? To, że cześć wyposażenia jest w abo u BMW wiadomo od lat, jak to się ma do dziadowskiej jakości wykonania aut z Temu? Coś Ci tam chyba nie dźwięczy pod włosami.
    • Prędzej jakieś BYD czy coś. Wtedy dopiero wskoczą na rynek   @Klima powodzenia!  Najgorzej jak musisz opuścić strefę komfortu. Bo jak obecna praca totalnie Ci nie pasuje, to nic nie ryzykujesz 
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...