Mam podobny dylemat, bo chce zmienić Tarraco. Po sprawdzeniu rynku wybór padł na Sportage i Tucson. Podzespoły te samew innej budzie, ale po jazdach próbnych i sprawdzeniu cen padło na Kia. W Tucson na N-Line HEV 239KM zawołali 183k zł i leasing ponad 104%. W Kia GT-Line czyli wszystko co może być poza szyberdachem i adaptacyjnym zawieszeniem (w wyposażeniu wentylacja foteli, adaptacyjne światła, HUD, 3 strefowa klima, Harman Kordon, kamery 360) wołają 169k i leasing 100,41%. Prawie jak raty 0%
Jeździliśmy tym dzisiaj i jest naprawdę spoko. Patrzyłem też używki, ale w N/GT-Line ceny 1-3 latków to żart, bo za trochę więcej dostaje nówkę z prawie darmowym finansowaniem.
W tej cenie chyba ciężko o lepszą furę. Nawet zaryzykuje, że nie dostaniemy lepiej wyposażonego samochodu nie licząc rynku z Chin.
@voltq ale czy ja mówiłem o wsparciu w sensie tego co piszesz czy pod konkretnym artykułem opisującym tragedię? Tak - nawet zapijaczony, śmierdzący bezdomny wciąż jest obywatelem i człowiekiem i policja powinna go ochronić przed zabójstwem w męczarniach od zdegenerowanych dzieci! To trwało miesiącami i nikt mu nie pomógł aż go zatłukli!!! Czytaj może kontekst wypowiedzi!!!
Rekomendowane odpowiedzi