TenShee Napisano October 16 Zgłoś Udostępnij Napisano October 16 Witam, mam taki problem albo moje urojenia. Podczas gier typu cs2 lub valorant podczas dużego chaosu odczuwam spadki płynności gry, fpsy dalej stoją wysoko ale to nie jest już ta sama płynność. Normalnie w grze typu valorant mam od 300-450 fps podczas dużego zamieszania spada od 200-270 ale dalej poinienem mieć teoretycznie tą samą płynność gry ktoś wie czym jest to spowodowane? oczywiście sprawdziłem temperatury i wszystko jest w normie, procek maksymalnie działał w 70 C Sprzęt: radeon 6700XT Ryzen 5 5600 16gb ramu Płyta główna ASUS TUF Gaming B450M-Plus II na dole benchmar, niestety nie rozumiem za bardzo jakie powinny być prawidłowę wartości 1% oraz 0.1% 16-10-2024, 16:15:07 VALORANT-Win64-Shipping.exe benchmark completed, 136370 frames rendered in 366.828 s Average framerate : 371.7 FPS Minimum framerate : 213.6 FPS Maximum framerate : 498.5 FPS 1% low framerate : 176.4 FPS 0.1% low framerate : 46.8 FPS Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dominik92 Napisano 12 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 12 godzin temu Spróbuj włączyc synchronizację pionową. Może pomóc Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemeeK Napisano 7 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 7 godzin temu U mnie taki problem tworzy połączenie LTE z którego muszę korzystać. być może u ciebie też traci jakieś pakiety i pomimo wysokiego fps masz spowolnienia. U mnie jest to tym bardziej odczuwalne, że bardzo często po takim obniżeniu płynności przy wysokim fps, mam laga i przerzuca mnie 400m dalej na mapie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się