Dokładnie, problemem jest jak są przedstawiani co wiaże się z jakością dialogów w grze.
Jak wyglądają dialogi w CP2077 napisane przez CDPR a jakby to wyglądało napisane przez obecne Bioware:
Podchodzimy do Judy chcemy się czegoś spytac a ona totalnie z czapy'
- Jestem lesbijką
-słucham
-nie jesteś w moim typie
Dialog całkowicie oderwany od wątku gry, ale tak mogło by to wyglądać, niestety obecnie w Bioware mają taką odklejke że nie zauważają ile sztuczności jest w ich dialogach. A jak to wygląda napisane przez CDPR, dowiadujemy się tego z czasem i możemy w trakcie się tego domyślać patrząc ile dla niej znaczy Eveline i że to może być więcej niż przyjaźń. Tak pisze się dobre relacje, dialogi i mi to wcale nie przeszkadza bo wszystko ma wydżwięk naturalny i rozwój relacji płynie swoim tempem.
Prawie zawsze jest to slot najbliżej procesora. Sprawdzisz sobie w instrukcji.
Linie, a nie dyski.
Nieważne jaki masz dysk, jeśli włożysz go w slot podłączony do linii 5.0 to zajmie on te linie 5.0. Jeśli slot dzieli swoje linie z GPU, to karta graficzna już ich nie dostanie.
Jak idiota to bym się czuł zgłaszając nazwanie mnie idiotą
Chyba nie myślisz, że ktoś kręci afery o takie rzeczy. Gdyby tak było to sąd by codziennie jedynie sprawami z pclaba się zajmował, bo tam głupi i idiota leciał często
Także daruj sobie pajacowanie bo nie onto w tym chodzi. Juz pomijam, że nie do Ciebie był tamten post.