-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Radziuwilk · Opublikowano
Do osob z 10700k. Posiadam 10700f (4.6). Przymierzam sie do przesiadki na 1440p + karta do 1440p ( czekam na premiery nowych kart) i zastanawiam sie jakie sa wasze wrazenia z polaczenia waszych 10700k z tak mocnymi kartami jakie posiadacie. Nie ma dropow 1% low? -
Przez TheMr. · Opublikowano
Coz, teraz wszystko zależy od Europy. Mam tylko cichą nadzieję że Macron wie co robi, i zmusi Niemcy do działania. Pomoc z Europy się zwiększy, i Europa będzie dążyła do zwycięstwa Ukrainy. Jeśli z Trumpa jest taki biznesmen to nie odmówi euraskow z Europy, bo Europa będzie kupowała sprzęt dla Ukrainy, prawda? Ale wiadomo, że odmówi byle pretekstem Brak wsparcia z USA to też nie jest koniec świata, po prostu Europa będzie musiała znaleźć dodatkowe 30-40 mld $ rocznie. A sytuacja w Niemczech się zagęszcza. Bo Olaf wyrzucił swojego koalicjant który zaproponował Taurusy zamiast wsparcia finansowego -
Przez Send1N · Opublikowano
To dopiero się kapnąłeś że wszystkie te "GRATISY" w super ultra produktach premium są gratisami? ja zawsze pisałem że gdyby nie te wszystkie zbędne gadżety w danym produkcie mógłby on być tańszy ale ludki dalej wierzą w gratisy a jak przyjdzie czasem kupić coś tańszego to potrafią np w przypadku wentylatora który sam w sobie jest solidny narzekać że oprócz wentyla jest samo pudełko i śrubki
-
-
Aktywni użytkownicy