SylwesterI. 101 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 6 minut temu, crush napisał(a): Świetna wiadomość. Islam to rak. Każda zorganizowana mitologia to rak, Kościół ma na rękach więcej krwi niż ktokolwiek inny w historii.
crush 280 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 3 minuty temu, SylwesterI. napisał(a): Tak ciekawe, Jan Maria Rokita, wygląda jak Jan, a dodaje Maria. Ja mogę chcieć, żeby zwracano się do mnie Jaguar, to wyłącznie moja, sprawa, nie chcesz się do mnie tak zwracać, to się nie zwracaj w ogóle, ale nie masz żadnego prawa mi tego zabraniać Nikt nie mówi o zabranianiu. Za to mowa jest o nakazywaniu. A te uszkodzone jednostki mają tendencję do robienia afery. 3 minuty temu, SylwesterI. napisał(a): Każda zorganizowana mitologia to rak, Kościół ma na rękach więcej krwi niż ktokolwiek inny w historii. Oczywiście. Ale Islam obecnie to niezaprzeczalny król spi****lenia.
SylwesterI. 101 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) 22 minuty temu, crush napisał(a): Nikt nie mówi o zabranianiu. Za to mowa jest o nakazywaniu. A te uszkodzone jednostki mają tendencję do robienia afery. Oczywiście. Ale Islam obecnie to niezaprzeczalny król spi****lenia. Kto nakazuje? Ty zakazujesz, ktoś chce sobie wpisać w dowód Joasia, to niech sobie wpisuje, choć by wyglądał jak kulturysta w trakcie zawodów, ma takie prawo, nie chcesz z nim rozmawiać, to nie rozmawiaj. Zresztą to tylko imię, zlepek literek, a tacy jak ty mają z tym problem. w kulturze anglosaskiej mozna nadać sobie imie jakie się chce, byle nie obrażało innych, stąd nikogo nie dziwi, że ktoś nazywa się Summer, Flower, Moon itp. itd. Nawet w Polsce są imiona jak Róża, Malwina, Kalina, czy panie z takim imieniem wyglądają jak róża , raczej nie i nikt z tym problemu nie ma Zawistny człowiek , przyczepi się u innego do wszystkiego, a to, że imię nie takie, a to, że kolor włosów nie taki, albo skóry, a to, że wiara nie ta, a to, że nie lubi gumy miętowej, albo że słucha muzyki takie, a nie innej, mówi niewłaściwym językiem, chce więcej zarabiać, za mało według niego pracuje, auto ma za ładne. Niech się zajmie swoim życiem, a nie pluje jadem na wszystkich wokoło. "te uszkodzone jednostki" to te, które własnego życia nie mają, żeby się w innych sprawy mieszać? Niezaprzeczalny przez kogo? Dla mnie królem w tym względzie jest KK, ma najwięcej na sumieniu Edytowane 1 godzinę temu przez SylwesterI. 1 1
RyszardGTS 324 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 15 minut temu, crush napisał(a): Nikt nie mówi o zabranianiu. Za to mowa jest o nakazywaniu. A te uszkodzone jednostki mają tendencję do robienia afery. https://www.facebook.com/tomczyk.krzysztof/videos/928866875779129/ 50 lat temu - kobieta w ciąży Dziś - transpłciowy mężczyzna w ciąży Archeolodzy za 1000 lat - szczątki kobiety
hwdp43 64 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) ja mam w zarowno lgbt jak i kosciol . jedni i drudzy siebie warci ... Edytowane 1 godzinę temu przez hwdp43 1
crush 280 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 5 minut temu, SylwesterI. napisał(a): Kto nakazuje? Ty zakazujesz, ktoś chce sobie wpisać w dowód Joasia, to niech sobie wpisuje, choć by wyglądał jak kulturysta w trakcie zawodów, ma takie prawo, nie chcesz z nim rozmawiać, to nie rozmawiaj. A na przykład firmy nakazują. Albo rządy które uznają ten idiotyzm za hate crime. U nas jeszcze na szczęście nie i dlatego trzeba z buta bronić się przed tą zarazą jak przed obowiązkową religią w szkołach. 6 minut temu, SylwesterI. napisał(a): Zresztą to tylko imię, zlepek literek, a tacy jak ty mają z tym problem. Tak. Mam problem z normalizacją i promocją chorób psychicznych. Mam problem z utwierdzaniem zamiast leczenia. 8 minut temu, SylwesterI. napisał(a): Niezaprzeczalny przez kogo? Dla mnie królem w tym względzie jest KK, ma najwięcej na sumieniu A w krajach z którą większością homoseksualizm jest karany mocniej? W których krajach kobiety są traktowane jak rzecz, własność? Kraje chrześcijańskie się ucywilizowały o wiele bardziej niż islamskie dziury. Co jest oczywiste nawet dla Ciebie, dlatego musisz odnosić się do historii. Doskonale wiesz, że w teraźniejszości nie ma co porównywać. Mnie interesuje tu i teraz. Ja się nie będę pytał czy Ahmed mi zgwałcił córkę przez to, że krucjata dopadła jego przodków. 1
Winter 417 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 9 minut temu, hwdp43 napisał(a): ja ma w zarowno lgbt jak i kosciol . jedni i drudzy siebie warci ... Ale zarówno LGBT, jak i KK nie mają ciebie. Dlatego pchają się do szkół, żeby dzieciom robić wodę z mózgu i tu jest zagrożenie. Kolejny przykład zidiocenia społeczeństwa: https://www.wysokieobcasy.pl/wysokie-obcasy/7,163229,29911107,juz-nie-tylko-plec-dzieci-identyfikuja-sie-jako-koty-panika.html?disableRedirects=true
crush 280 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 17 minut temu, SylwesterI. napisał(a): Niech się zajmie swoim życiem, a nie pluje jadem na wszystkich wokoło. Niestety życie tak nie działa. Zagwarantujesz mi brak kontaktu z tymi człończami?
SylwesterI. 101 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) 30 minut temu, crush napisał(a): A na przykład firmy nakazują. Albo rządy które uznają ten idiotyzm za hate crime. U nas jeszcze na szczęście nie i dlatego trzeba z buta bronić się przed tą zarazą jak przed obowiązkową religią w szkołach. Tak. Mam problem z normalizacją i promocją chorób psychicznych. Mam problem z utwierdzaniem zamiast leczenia. A w krajach z którą większością homoseksualizm jest karany mocniej? W których krajach kobiety są traktowane jak rzecz, własność? Kraje chrześcijańskie się ucywilizowały o wiele bardziej niż islamskie dziury. Co jest oczywiste nawet dla Ciebie, dlatego musisz odnosić się do historii. Doskonale wiesz, że w teraźniejszości nie ma co porównywać. Mnie interesuje tu i teraz. Ja się nie będę pytał czy Ahmed mi zgwałcił córkę przez to, że krucjata dopadła jego przodków. Nie kolego firmy i rządy akceptują prawo do samostanowienia o sobie. I u nas tak jest i będzie, będziesz w pracy głosił swoje nienawistne teorie, zostaniesz pozwany i na całe szczęście przegrasz i zostaniesz ukarany. Jeśli zostaniesz skazany, wyjdzie na to, że ty jesteś bandytą. Nie ty jesteś specjalistą od uznawania czy ktoś jest chory, czy nie to zależy od okresu, w europie generalnie całej, szczególnie chrześcijańskiej był karany, w totalitarnej Rosji czy Korei, również jest karany. Wszędzie gdzie oszołomy dojdą do władzy , inność jest dyskryminowana, W europie również kobiety były traktowane jak rzecz, miały wyjść za mąż za tego, kogo wskażą rodzice, przykładowo. Kraje się ucywilizowały, bo ludzie odchodzą od mitologii i ciemnoty, przez kościół Europa zatrzymała się na wieki w rozwoju, "Mnie interesuje tu i teraz. Ja się nie będę pytał czy Ahmed mi zgwałcił córkę przez to, że krucjata dopadła jego przodków." - pewnie tak jak nie spytasz, dlaczego zgwałcił ją sąsiad, ksiądz, czy nauczyciel, przemoc nie ma usprawiedliwienia. 26 minut temu, crush napisał(a): Niestety życie tak nie działa. Zagwarantujesz mi brak kontaktu z tymi człończami? Ja bym chciał zagwarantować sobie brak kontaktu z takimi osobnikami jak ty, ale mamy demokrację i muszę to znosić. Na tym polega demokracja. Jeszcze napisz mi, wciska ci ktoś te inne osoby do łóżka? Albo, choć by do mieszkania, jakiejś innej twojej przestrzeni prywatnej, czy po prostu chcesz im zabronić żyć, istnieć na świecie? Edytowane 1 godzinę temu przez SylwesterI. 1 1
RyszardGTS 324 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu https://grudziadz365.pl/pl/11_wiadomosci/92232_rodzice-protestuja-przeciwko-likwidacji-szkol-w-gminie-gruta.html "Demografia, w całym kraju, jest taka, że dzieci w szkołach brakuje. To główny powód przymiarki do likwidacji szkół w Słupie, Boguszewie i Plemiętach. Liczba urodzeń z roku na rok spada, analizując ostatnie lata mamy spadek prawie trzykrotny, bo w 2017 roku urodziło nam się 99 dzieci, a 2023 zakończyliśmy z liczbą urodzeń 39. Do dnia dzisiejszego w roku 2024, mamy 27 urodzeń. Dzieci w szkołach też nie ma za wiele, bo mamy klasy jedno, dwu, kilkuosobowe. Łączna liczba uczniów w tych małych szkołach to jest od 35 do nieco ponad 50" – wyjaśniał wójt." Oj zabiorą się za szkoły, tak samo jak za porodówki (są porodówki w których jest jedno albo dwa urodzenia miesięcznie). Za Urzędy Pracy to już 20 lat temu powinni się zabrać. Urząd Pracy jak sama nazwa wskazuje jest po to by dawać pracę tam pracującym.
Winter 417 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu I tak z wszystkim. A potem wszyscy zdziwieni, że deficyt rekordowy .
crush 280 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 22 minuty temu, SylwesterI. napisał(a): Nie kolego firmy i rządy akceptują prawo do samostanowienia o sobie. I u nas tak jest i będzie, będziesz w pracy głosił swoje nienawistne teorie, zostaniesz pozwany i na całe szczęście przegrasz i zostaniesz ukarany. Jeśli zostaniesz skazany, wyjdzie na to, że ty jesteś bandytą. A wiesz, że w USA biją na alarm bo poparcie dla LGBT spada? W tym znacząco wśród młodych. Żeby się to jeszcze zgoła odmiennie nie skończyło. ☺️ 24 minuty temu, SylwesterI. napisał(a): w europie generalnie całej, szczególnie chrześcijańskiej był karany Słowo klucz - był. I jak to się ma do Islamu teraz? Ty cały czas piszesz "historycznie" i "był". Trochę żałośnie, trochę śmiesznie. 26 minut temu, SylwesterI. napisał(a): Ja bym chciał zagwarantować sobie brak kontaktu z takimi osobnikami jak ty, ale mamy demokrację i muszę to znosić. Na tym polega demokracja. Jeszcze napisz mi, wciska ci ktoś te inne osoby do łóżka? Albo, choć by do mieszkania, jakiejś innej twojej przestrzeni prywatnej, czy po prostu chcesz im zabronić żyć, istnieć na świecie? Demokracja i wolność poglądów polega również na tym, że nie muszę się do jakiegoś z***a zwracać tak jak on sibie tego życzy. I to należy utrzymać. Gdzie ja pisałem cokolwiek o łóżku? Jakaś projekcja? Sypiasz z człończem? Obecnie nie wciska. I trzeba ten stan utrzymać. Bo patrząc na takie USA to niewiadomo czy się śmiać czy płakać.
RyszardGTS 324 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) 18 minut temu, Winter napisał(a): I tak z wszystkim. A potem wszyscy zdziwieni, że deficyt rekordowy . Przebijam, co prawda tylko o tysiąc... 501000zł I tak najlepsza jest osoba prezydencka Kto prowadził jej kampanię wyborczą? ONA Kto był odpowiedzialny za kontakty z mediami? ONA SKORO MY WIDZIELIŚMY JĄ W MEDIACH TO ONA JEST ZA WSZYSTKO ODPOWIEDZIALNA Czego nie rozumiecie? Edytowane 1 godzinę temu przez RyszardGTS 1
Winter 417 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Pewnie zaraz zniknie. Dla obcych wszystko, dla Polaków nie ma. To państwo to jest jakiś żart .
SylwesterI. 101 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) 13 minut temu, crush napisał(a): A wiesz, że w USA biją na alarm bo poparcie dla LGBT spada? W tym znacząco wśród młodych. Żeby się to jeszcze zgoła odmiennie nie skończyło. ☺️ Słowo klucz - był. I jak to się ma do Islamu teraz? Ty cały czas piszesz "historycznie" i "był". Trochę żałośnie, trochę śmiesznie. Demokracja i wolność poglądów polega również na tym, że nie muszę się do jakiegoś z***a zwracać tak jak on sibie tego życzy. I to należy utrzymać. Gdzie ja pisałem cokolwiek o łóżku? Jakaś projekcja? Sypiasz z człończem? Obecnie nie wciska. I trzeba ten stan utrzymać. Bo patrząc na takie USA to niewiadomo czy się śmiać czy płakać. Skończy się jak skończy, a poparcie jest jak chorągiewka , zmienia się co chwilę nie, nie ma słowa klucz, o Rosji i Korei, pisałem: JEST, więc udowadnia to twierdzenie "wszędzie gdzie rządzą oszołomy" czy to będzie Rosja, czy Afganistan nie, demokracja i wolność poglądów , oznacza, że nie musisz się do tego gościa odzywać w ogóle, a jak musisz, bo jest: urzędnikiem, policjantem, kierownikiem, to możesz się np. zwracać panie policjancie , albo po nazwisku. No piszesz, jak byś miał projekcje, że do łóżka będą ci włazić, chyba że zabraniasz im przebywać w przestrzeni publicznej, na co unikasz odpowiedzi i przeinaczasz Z kim ja sypiam to ponownie nie twoja sprawa, ale zwyczajowo cię interesuje, co inni w łóżku robią. Edytowane 59 minut temu przez SylwesterI. 1
Pitt_34 87 Opublikowano 58 minut temu Opublikowano 58 minut temu 6 minut temu, Winter napisał(a): Pewnie zaraz zniknie. Dla obcych wszystko, dla Polaków nie ma. To państwo to jest jakiś żart . Poczekaj zaraz się dowiesz, że to wina poprzedniego rządu 😂 A POKO to spoko, robi co może 😀 1
Winter 417 Opublikowano 55 minut temu Opublikowano 55 minut temu 2 minuty temu, Pitt_34 napisał(a): Poczekaj zaraz się dowiesz, że to wina poprzedniego rządu 😂 A POKO to spoko, robi co może 😀 Ważne, że wszyscy się uśmiechają i "Szczęśliwej Polski już czas". Jak czytam Twittera SilnychRazem to mam wrażenie, że to są mocno infantylne jednostki w naszym społeczeństwie. 2
hwdp43 64 Opublikowano 51 minut temu Opublikowano 51 minut temu jakby rzadzil pis to by nie bylo zadnej powodzi . by to wymodlili 1
Camis 271 Opublikowano 45 minut temu Opublikowano 45 minut temu Kennedy nie jest szurem i antyszczepem vol 2137:
Winter 417 Opublikowano 45 minut temu Opublikowano 45 minut temu 21 minut temu, RyszardGTS napisał(a): Przebijam, co prawda tylko o tysiąc... 501000zł I tak najlepsza jest osoba prezydencka Kto prowadził jej kampanię wyborczą? ONA Kto był odpowiedzialny za kontakty z mediami? ONA SKORO MY WIDZIELIŚMY JĄ W MEDIACH TO ONA JEST ZA WSZYSTKO ODPOWIEDZIALNA Czego nie rozumiecie? Zabrze w ogóle jest masakrycznie zadłużone, to nie jest żadna tajemnica poliszynela. Wystarczy tylko popatrzeć na jej uśmiech na twarzy, ona ma to wszystko w dupie. 30 minut temu, hwdp43 napisał(a): jakby rzadzil pis to by nie bylo zadnej powodzi . by to wymodlili Nie no Morawiecki to by modlił się o deszcz aż do wyborów, żeby tylko zwalić winę na Tuska. 1
crush 280 Opublikowano 2 minuty temu Opublikowano 2 minuty temu 50 minut temu, SylwesterI. napisał(a): nie, nie ma słowa klucz, o Rosji i Korei, pisałem: JEST, więc udowadnia to twierdzenie "wszędzie gdzie rządzą oszołomy" czy to będzie Rosja, czy Afganistan Czyli wracamy do teraźniejszości. W której to oszołom chrześcijański to w większości babcia która da Ci przez łeb torebką albo napisze nieprzyjemny komentarz w internecie, a przeciętny oszołom muzułmański utnie Ci łeb. A przypominam, że rozmowa nie dotyczy reżimów jako takich, tylko zaczęła się od mojego stwierdzenia faktu, że Islam to obecnie najgorsza i najbardziej uwstecznieniona religia. Jasne. Chrześcijaństwo jest na drugim miejscu, jeśli nie bierzemy pod uwagę sekt. Ale Islam dzierży berło. 53 minuty temu, SylwesterI. napisał(a): nie, demokracja i wolność poglądów , oznacza, że nie musisz się do tego gościa odzywać w ogóle, a jak musisz, bo jest: urzędnikiem, policjantem, kierownikiem, to możesz się np. zwracać panie policjancie , albo po nazwisku. A jak powiem policjancie, bo wygląda jak policjant, a identyfikuje się jako policjantka to co wtedy? Bo ja nie zamierzam zakłamywać rzeczywistości i nazywać konia rybą. Nawet jeśli koń tego żąda. 54 minuty temu, SylwesterI. napisał(a): No piszesz, jak byś miał projekcje, że do łóżka będą ci włazić, chyba że zabraniasz im przebywać w przestrzeni publicznej, na co unikasz odpowiedzi i przeinaczasz Z kim ja sypiam to ponownie nie twoja sprawa, ale zwyczajowo cię interesuje, co inni w łóżku robią. Ale to Ty dzwonisz. To Ty pierwszy wspomniałeś o łóżku. Ja tylko pociągnąłem temat. Czego unikam? Ja Ci już w poprzednich dysputach wyłożyłem jasno. Chodź, uważaj się za co chcesz. W interakcji ze mną musisz zrozumieć, że nie masz prawa wymagać ode mnie akceptacji dla twoich ułud.
Michaelred 71 Opublikowano 1 minutę temu Opublikowano 1 minutę temu (edytowane) 44 minuty temu, Camis napisał(a): Kennedy nie jest szurem i antyszczepem vol 2137: To teraz weź sobie pomyśl co by się działo jakby wygrała ta drętwa, nudna Kamala? Same smutasy. Co najwyżej z różnych bazyli RGBT moglibyśmy się trochę pośmiać czasem. No a tak to masz Trumpa którego parodiowanie już niektórzy opanowali do perfekcji plus reszta memicznej ekipy Edytowane teraz przez Michaelred 1
Rekomendowane odpowiedzi