@Kadajo
Problemem z takim osobami w przypadku dowolnego produktu w przeszłości/obecnie/przyszłości jest według mnie zwykłe lenistwo.
Wystarczy poświęcić kilka minut na wyszukanie rzetelnych i niezależnych informacji/recenzji/opinii na dedykowanych/poświęconych/hobbystycznych forach aby nie kupić przysłowiowego "kota w worku" i bujać się z niechcianym produktem.
@galakty
Do mnie osobiście moda na Sound bar-y nie przemawia , gra to co najwyżej średnio i byle tanie monitory bliskiego pola zrobią im pogrom (dźwiękowo/jakościowo) , jedyne co w nich lubię że wlezie to pod monitor/TV.
Jakiś czas temu specjalnie dla brata szukałem czegoś małego i przyzwoitego (poprawnie grającego , kocha STAXy) co by stało obok dwóch Eizo cg2700x , padło na Sony Bravia 9 HT-a9000 oraz Sonos ark (podobno to był top w tamtym czasie a tyłka to one nie urywały). Potem dalsze poszukiwania i odsyłania skończywszy na taniutkich edkach MR4 (takie zrobiły na mnie wrażenie).
Zaniosłem je bratu i kiedy je zobaczył/usłyszał cenę zaczął się śmiać , po ich podpięciu i "odpaleniu" jego słowa to : "o rzesz k**** , ile to kosztowało!!!" (naprawdę potrafią czarować przestrzenią). Bardzo chętnie bym zobaczył/posłuchał sound bar-a w wykonaniu Edifier/Kali - na duże marki nie liczę.
@Mar_s Weż tego psychola, bo nie chce bana dostać zaraz:) W pierwszym dniu rankingu napisał na czacie, że benchmark nie ma żadnego sensu. Po tygodniu napisał to samo w temacie, teraz po kolejnym tygodniu znowu zaśmieca wątek i jeszcze wrzuca wynik zaprzeczając sam sobie
Rekomendowane odpowiedzi