i5 11400F, i3 10100F, Hyte Q60, zasilacze, chłodzenia, obudowy - różności
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Pitross20 · Opublikowano
U mnie już prawie po zimę, jakieś 3/4 śniegu zniknęło, teraz błoto, i zimna mgła. A było tak pięknie... -
Przez DżonyBi · Opublikowano
The Legend of Zelda: Breath of the Wild The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom Super Mario Odyssey Mario Kart 8 Deluxe Metroid Dread Pokémon Scarlet Pokémon Violet Pokémon Legends: Arceus Animal Crossing: New Horizons Splatoon 2 Splatoon 3 Fire Emblem: Three Houses Fire Emblem Engage Luigi’s Mansion 3 Xenoblade Chronicles 2 Xenoblade Chronicles 3 Donkey Kong Country: Tropical Freeze ex-Switch 2: Mario Kart World Super Mario Galaxy + Super Mario Galaxy 2 Donkey Kong Bananza Pokémon Legends: Z-A Metroid Prime 4: Beyond (premiera w przyszłym tygodniu) -
Przez LeBomB · Opublikowano
Czyli olałeś to co pisałem uznając to od razu za atak i manipulację tak samo olewając prostą matematykę I nie tłumaczę że to nieistotne, bo to już Twoja projekcja, ja tylko zwracam uwagę na fakt, że ta podwyżka w skali rachunku nie wynosi 50% tak jak to sugeruje się w różnych mediach. -
Przez Pentium D · Opublikowano
Nawet nie wiedziałem że Ryż 7700 tak wysoko może się kręcić. Na swoim tylko dałem PBO +200 i tyle. Przez te kilka miesięcy przez które go miałem nawet nie pomyślałem aby spróbować normalnie kręcić.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi