-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Funky Koval · Opublikowano
Space Marine 2. Prawie 400 zł w piach. Miała być gra a dlugo a po skonczonej kampanii od multi sie odbilem Diablo 4 to samo. Nie moge sie zmusic do grania mimo ze ponoc jest juz o wiele lepiej -
Przez voltq · Opublikowano
Strasznie drogie te cyfrowe gry na PlayStation , 300-400 zł za nowość i brak możliwości odsprzedaży tragedia to jest bez napędu -
prucznik Funky Koval się melduje! 600h, jestem na pc. 15p lvl tłukę robale giera jest turbo fajna mimo dram z nerfami -
a ja się bawię świetnie na pc. Do coda wróciłem 2 lata temu (mw2) po 10 latach przerwy. Jakoś się odnalazłem mimo wad współczesnego call of duty. Strzelać nie narzekać! -
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
Właśnie mam zimowe DLC to jest droga przez mękę(reszta dlc w serii to pikuś w porównaniu z tym), ale na razie Aava ubita, i szukamy co dalej, bo tyle rzeczy odblokowane i nie wiem kaj teraz iść. Myślałem że dlc będą aby je tylko przejść, a już spędziłem połowę czasu co w podstawce... A jeszcze najeźdźca w tym zimowym plenerze to rekord świata, jak mnie dwa razy zbackstabował przy otwieraniu skrzynki to o mało pad nie poleciał... fajny motyw z kamuflażem
-
-
Aktywni użytkownicy