Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A propos nerwusów. Mam w pracy taką jedną współpracowniczkę z Brazylii. Lat 22. Oni w kulturze latino mają te swoje przyzwyczajenia do przytulania się i całowania na powitanie. Jak jej odmówiłem przytulanka to się młoda tak odpaliła, że matko święta. Mówię jej, że ja jestem Polakiem, nie Brazylijczykiem i niech się mizia ze swoimi. :rotfl:

• Haha 2
Opublikowano
18 minut temu, Mar_s napisał(a):

@SylwesterI.@Winter Jak teraz przeniesiecie swoje durne wojny o nic do tego tematu to obaj udacie się na długi wypoczynek.

Temat brazylijskich lesbijek (brzydkich czy nie) odpuszczamy, no chyba że przenoszą się tutaj z PClaba.

Ale ja mu nawet nie odpisuję, przejrzyj wpisy. Nic nie poradzę, że się typ do mnie przykleił :E .

• Haha 1
Opublikowano
31 minut temu, Mar_s napisał(a):

@SylwesterI.@Winter Jak teraz przeniesiecie swoje durne wojny o nic do tego tematu to obaj udacie się na długi wypoczynek.

Temat brazylijskich lesbijek (brzydkich czy nie) odpuszczamy, no chyba że przenoszą się tutaj z PClaba.

Co jest ? Odpowiedziałem innemu użytkownikowi na temat ładnych dziewczyn :sciana:

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, Mar_s napisał(a):

To było działanie prewencyjne.  :) 

To samo wczoraj napisałem na swoim Fejsbuku, gdy zagroziłem znajomym z pracy, że nie rozmawiam o pracy przed, w trakcie i po weekendzie :).

• Haha 1