-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez crush · Opublikowano
Diversity quota czy na nasze parytety to jest robienie co chce? A mogę nazwać faceta przebranego za babę facetem? Czy to już hejtkrajm? Lewica na zachodzie się odkleiła. A nasza zaczyna ich małpować. -
Przez Maciek. · Opublikowano
W marcu 2023 roku był pewien wygranej Kamali , to ciekawe Już ci kiedyś pisałem, że droga do tego jest bardzo prosta ........ wystarczy wygrać wybory Nikt nie był pewien wygranej Kamali, tak jak nikt nie był pewien wygranej Bidena. Pomijam już że odnosicie się do sytuacji z 2023 roku Ale jak widzę, że dzisiaj wszyscy jadą po Tusku bo powiedział coś na Trumpa to mi się nóż w keiszeni otwiera, matko jakie to jest żałosne. Te umizgi pisowców i lizanie dupki na x-ie, czapeczki, okrzyki, 90% pisowców na x-ie pisząca do Trumpa co Tusk na niego powiedział -
Przez razeks · Opublikowano
Ja też mam zamówiona pudełkowa wersję edycji limitowanej. Chyba przez ostatnie 5 lat żadnej gry w pudełku nie miałem więc wreszcie bedzie -
Przez Umpero · Opublikowano
@Spl97 tylko po co komu 5090 do niższych rozdzielczości niż 4K? -
Przez Qrdello · Opublikowano
Mam i ja, na dniach parę fotek, jakieś 2-3 filmy się znajdą ... a jak dobrze pójdzie to za godzinkę będę także lżejszy o fata
-
-
Aktywni użytkownicy