Trump będzie realizował interesy USA, co go obchodzi jakąś Ukraina? , tym się różni państwo poważne od niepoważnego że to pierwsze może wpływać na decyzję tego drugiego
Przyszła do mnie ta podkładka Noctua NA-STPG1 czy kij go wie jak to nazwać.
Otwieram pudełeczko, wyjmuję jedno opakowanie załączonej chusteczki, drugie, trzecie, czwarte itd...
Sobie myślę gdzie do cholerki jasnej ciasnej ta podkładka?
Przez chwilę myślałem, że może ja chusteczki zamówiłem, a nie to pieruństwo co to miało zabezpieczać cepa przed ubabraniem.
No ale patrzę tak, że na pudełku, które odłożyłem na bok z tyłu siedzi taki mały, cienki przezroczysty pipek.
No żesz kurka blaszka. Te 38 zeta to tak na prawdę to się płaci za te chusteczki. Bo ta osłonka to ona może max z 2 zł warta. Może z 1 mm grubości ma.
W wątku o AM5 pisali ludziska. Ciężko teraz to odgrzebać bo tam ostatnio posty przybywają jak grzyby po deszczu.
Napisali mi żeby brać SN850X zamiast KC3000.
Edit:
W linku poniżej w komentarzach piszą też, że "W nowych KC3000 jest zmieniona pamięć z Micron TLC 176l na Kioxia TLC 112l, które są dużo wolniejsze, więc jego wybór już nie jest taki dobry jak kiedyś."
https://ithardware.pl/rankingi/ranking_dyskow_ssd_najwydajniejsze_i_najbardziej_oplacalne_dyski-31782.html
@UmperoSkad info że coś pozmieniali w kc3000? Nie mogłem znaleźć na szybko, masz link. Wiem że jak Adata w sx8200 pozmieniała coś była wielka afera.
Pytam bo nie słyszałem a polecam nieraz ten dysk. Sam mam kc2500