Skocz do zawartości

RTX 50x0 (Blackwell) - wątek zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, MJRegul napisał(a):

ja czesto w net-s kupuje, zero problemow

Dopóki nie przyjdzie do gwarancji, albo do braku towaru, zwrotu etc. Jeden z najgorszych sklepów w PL jeśli chodzi o support. Totalny Januszex, na pclabie było masę historii z tym sklepem i walka w sądzie wygrana przez Kajketsu

Edytowane przez lukadd
  • Like 1
  • Upvote 3
Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, MJRegul napisał(a):

ja czesto w net-s kupuje, zero problemow

Ten sklep odpada, miałem brać w proline, ale proline też ma jakieś dziwne zagrywki, moje stare zamówienia zostały usunięte, nie mam np zamówienia i dostępu do faktury Seasonica, który ma gwarancję 10lat, a zostało jej ponad 3 lata, do tego ta płyta Asrocka ma tam u nich 2 lata gwarancji, normalnie powinna mieć 3 lata jak w innych sklepach.

I to co najważniejsze, nie mam kasy, żeby kupić w innym miejscu, wyzerowałem swoje oszczędności, i teraz zostaje zwrot wszystkiego, anulowanie w xkomie i kupno za kilka miesięcy i dalej dziadowanie. Brak tylko płyty do kompletu. Nie wiadomo ile trzeba czekać na zwrot kasy, jestem umoczony :sciana: a oni nawet nic nie napisali, zero kontaktu.

Edytowane przez Reddzik
  • Sad 1
Opublikowano (edytowane)

@Tester Wrażeń Pamiętaj, że przy odsprzedaży trzeba będzie zapłacić podatek. Na b2b tak nie działa wrzucenie "w koszty" jak niektórzy myślą :D Sam na przykład sprzedawałem ostatnio samochód i musiałem oddać 50k podatku.

Dlatego nigdy nic nikomu nie kupuję na swoją firmę.

Edytowane przez sovas
  • Upvote 1