Lameismyname 2 546 Opublikowano 25 Lutego Opublikowano 25 Lutego 11 minut temu, ket_rab napisał(a): @PiPoLiNiO Sferis. Podesłał mi zdjęcie. Mógł przerobić zdjęcie i mnie wkręca z tymi 118 ? Nie mógł przerobić, to przecież legitnie wygląda jak u mnie. 1
Nequrix 4 Opublikowano 25 Lutego Opublikowano 25 Lutego Po prostu jedne karty maja odrobinkę mniej a inne odrobinkę więcej ropów.... 1 1
Lameismyname 2 546 Opublikowano 25 Lutego Opublikowano 25 Lutego 2 minuty temu, Nequrix napisał(a): Po prostu jedne karty maja odrobinkę mniej a inne odrobinkę więcej ropów.... Akurat w przypadku 5090/5080/5070ti każdy zgłasza BRAK nie NADMIAR to po pierwsze i u wszystkich różnica jest 8 ROP nie 6 ROP, więc kolega kolegi @ket_rab trolluje, ale to trollowanie na poziomie więc szanuję
VRman 2 786 Opublikowano 25 Lutego Opublikowano 25 Lutego 14 minut temu, Lameismyname napisał(a): Nie mógł przerobić, to przecież legitnie wygląda jak u mnie. O, "VR edition". Kupowałbym
Czarny_PLone 45 Opublikowano 25 Lutego Opublikowano 25 Lutego 5 godzin temu, sovas napisał(a): Jak myślicie, stopi się kabel od corsair? Będzie dobrze pociągnie nawet do rtx 6xxx
Nex1M 116 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego (edytowane) 90% spalonych wtyczek, to niedociśnięcie jej do samego końca. Dodatkowo ludzie chca zeby to wygladalo estetycznie, wiec zaginaja bardzo blisko zlacza, czesto np sam przewód ciągnie go w dół i górna czesc wtyczki moze np. nie miec dobrego styku. Te wtyczki ciezko wchodzą, trzeba zlapac karte i z calej pety to wcisnac. Edytowane 26 Lutego przez Nex1M
skypan 1 793 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego Jak jest źle zaprojektowana wtyczka to tak to się kończy.
Phoenix. 4 970 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego Klasycznie nadmuchany balonik z wtyczkami Dobrze wpiąć i zapomnieć
skypan 1 793 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego Ze starym złączem nie było tego problemu. Działało latami. U AMD cisza i spokój ze stopionymi wtyczkami. Oczywiście zawsze znajdzie się jakiś specjalista co i tam może źle wpiąć.
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego @PiPoLiNiO namierzyłem twojego Astrala, wszedlem sekunde po powiadomieniu i juz nie ma XD
Kadajo 7 627 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego Sam fakt jak łatwo to mozna spieprzyc pokazuje jakie te złącze jest gówniane.
Kadajo 7 627 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego Chyba grawitacyjny, na naddźwiękowym to by nawet nie opuściła atmosfery
Element Wojny 4 809 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego 12 godzin temu, Danio31b napisał(a): Nikt go nie uświadomił, ze może i dostanie w czwartek ale liczy się którego roku?? Rownie dobrze Pipo moglby wystawic na OLX swojego 5090, bo przeciez mial go dostac 4 czwartki temu.
ffallen 49 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego Ale jako, że wpadła na sklep jest szansa, że jednak ją produkują. Po nitce do kłębka - jest pewność, że istnieje Teraz może być tylko lepiej...
tomi182 3 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego 5080tka Asus Prime OC na Morelach za 5800 w ilości sztuk 2. i tak powyżej MSRP ale przyznam się że nie widziałem 5080tek poniżej 6k ostatnio, nawet te całe ventusy były po 6200
Kaczkofan 271 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego 11 minut temu, Kadajo napisał(a): Jest niewidzialna Tak zapiernicza, że osiągnęła prędkość niedorzeczną? Kto oglądał "Space Balls" wie o co chodzi 1 1
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego Oho chapnąłem TUF OC za 14300 i Astrala za 15189 1
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego Teraz, PiPoLiNiO napisał(a): @Tester Wrażeń 2 dni temu pisałeś, że się wyleczyłeś, a teraz dałeś 30k za karty? Jeszcze nic nie zaplacilem wciaz, to jest najlepsze haha Suprim liquid rezerwacja, tuf platnoac w sklepie, astral wyslali mi platnosc ze sferisa xd Wyszedłem z zalozenia ze lepiej miec zaklepane XDD
easye 29 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego 5 minut temu, Tester Wrażeń napisał(a): Oho chapnąłem TUF OC za 14300 i Astrala za 15189 gdzie kupiłeś?
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego Najgorzej ze kazda karta jaka mam w zasiegu ma powalona dla mnie cene wciaz i to boli
Wuadator 53 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego wisi wisi, można dodać do koszyka śmiało, właśnie go mam ( z ciekawości dodałem- już wyciągam :D) 1
Reddzik 2 847 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego @x-kom nie tylko sprzedaje kart graficzne widmo, ale płyty główne tak samo, kasę wzięli a płyty brak, mam wszystko na AM5, tylko przez nich nie mogę tego złożyć. Chyba trzeba będzie wszystko zwrócić i walczyć o kasę ze sklepem, a przejście na AM5 przełożyć za rok, będę musiał męczyć z tym prockiem i płytą bez USB. Dlatego kupowanie tam GPU jak widać jest ryzykowne i @PiPoLiNiOtrafił na sprzęt widmo.
Rekomendowane odpowiedzi