Nie wiem jak wasze kule, ale moja mówi żeby odchować zielone na jeszcze kolejną generację jeśli myślimy o W4. Dla mnie ta gra to będzie w zasadzie jedyny powód by wyłożyć kasę na najnowszy możliwy sprzęt, więc biorąc pod uwagę aktualne okoliczności RTX seria 6x jeśli się nie mylę? Zwiastun za każdym kolejnym obejrzanym razem mnie tylko bardziej nakręcał, a tych razów mam już chyba ze 150 (pisze zupełnie poważnie, zakochałem się w angielskiej wersji, zaczynam się zastanawiać czy jestem do końca zdrowy)
A ile razy mam jeszcze napisać, że chodzi mi o przypadki medyczne, a nie zaniedbaniowe? Temat znam dość dobrze, programów profilaktycznych dla ludzi otyłych w zasadzie nie ma. Jak nie wyszarpiesz od lekarza rodzinnego skierowań do specjalistów i na badania, to jedyne co usłyszysz to jedz zdrowo, mniej i więcej się ruszaj, a żeby chociaż sprawdzić hormony, stan tarczycy czy wątroby to wielki problem, bo jakim prawem śmiesz mówić lekarzowi co masz zbadać. Już trafienie na ścieżkę związaną z diagnostyką pod kątem zaburzeń metabolicznych to cudu trzeba, albo stan musi być na prawdę zły. Zostaje prywatna diagnostyka, bo tak to będą leczyć objawowo na choroby będące częściej konsekwencją niż przyczyną. No chyba że masz szczęście i trafisz na ogarniętego lekarza.
Rekomendowane odpowiedzi